Kas yra Binance
Kripto automatizuota prekyba

Kas yra „Binance“ – visa kriptovaliutų ekosistema už biržos

Jei kriptovaliutų pasaulyje esate naujokas, jums gali kilti klausimas, ką Binansas yra. Tai populiari ir patikima kriptovaliutų keitykla. Sistema veikia nuo 2017 m. liepos mėn. Per vienerius metus nuo paleidimo ja jau naudojosi 10 mln.

Kuo Binance skiriasi?

Vienas iš dalykų, kurie išpopuliarino šią kriptovaliutų biržą, yra jos išskirtinumas konkurentų atžvilgiu. Daugelis jos konkurentų siūlo tik „fiat“ į kriptovaliutų rinkas (pavyzdžiui, USD–Bitcoin). Tačiau „Binance“ siūlo daug daugiau, pradedant įvairiomis kriptovaliutų rinkomis (pavyzdžiui, „Bitcoin-to-BAT“).

Šios rinkos pritraukia vartotojus, kurie negali gauti monetų kitose biržose. Sistema taip pat turi mažus prekybos mokesčius, patikimas technologijas ir didelį pasitikėjimą, o tai padėjo greitai augti. Nuo pat paleidimo „Binance“ buvo įspūdingai pelninga ir užregistravo 446 mln. USD pelnas 2018 metais.

Uždirbkite pinigų su kriptovaliuta: 10 būdų, kaip užsidirbti Bitcoin ir kitų kriptovaliutų naudojant Binance Earn | Binance tinklaraštis
Nuotraukų kreditas: „Binance“ tinklaraštis

Uždirbkite pasyvias pajamas

Vienas iš greičiausių ir paprasčiausių būdų, kaip užsidirbti pasyvių pajamų, yra per Binance uždirbti. Anksčiau taupomosios sąskaitos galėjo pasiūlyti itin dideles palūkanas. Tačiau vidutinė palūkanų norma šiandien svyruoja apie nedidelį procentą, maždaug 0.5%, daugumoje įprastų taupomųjų sąskaitų tradiciniuose bankuose.

Esant tokioms žemoms palūkanų normoms, žmonėms dėl didelės infliacijos tampa sunku užsidirbti pasyvių pajamų ar net apsaugoti savo turtą. Kita vertus, Binance kriptovaliutos vartotojai gali tikėtis didelio savo turto prieaugio. Tačiau nepaisant to, dauguma žmonių vis dar nenaudoja šių kriptovaliutų taupymo produktų.

Jei vis dar nežinote, kas yra „Binance“, turėtumėte suprasti, kuo „Binance Earn“ yra naudinga vartotojams, kad galėtumėte pažvelgti į visą šią kriptovaliutomis pagrįstą ekosistemą. „Binance Earn“ padeda naujokams ir pažengusiems vartotojams uždirbti didesnį pajamingumą net nedarant dažnų sandorių.

Kaip vartotojas gausite daugybę būdų užsidirbti pinigų naudodami „Binance uždirbti“, nes keli produktai suteikia pagrindines garantijas, užtikrinančias, kad naudotojo pradinis įnašas vis dar nepaliestas. Šiuo metu su Binance uždirbti galite gauti dviejų rūšių uždarbį – garantuotą ir aukštą pajamingumą.

Mokėjimo kortelė debeto mokėjimams

„Binance“ siūlo savo vartotojams galimybę įsigyti jiems patinkančių dalykų su kriptovaliuta. „Binance“ kortelė leidžia jiems išleisti pageidaujamas kriptovaliutas pas daugiau nei 60 milijonų prekybininkų visame pasaulyje. Vartotojams tereikia perkelti kriptovaliutą iš savo vietoje esančios piniginės į savo finansavimo piniginę, ir jie yra pasirengę eiti.

Su Binance kortele galite daryti viską, ką daro įprastos mokėjimo kortelės, ir dar daugiau. „Binance“ kortelė veikia kaip įprastos bankų išduodamos debeto kortelės. Vartotojai gali papildyti savo kortelę pinigais naudodami Binance Card App, dažniausiai Binance Coin (BNB) arba Bitcoin pavidalu.

Kiekvieną kartą, kai vartotojas atlieka mokėjimą, kortelė naudos likutį mokėjimams kortele ir automatiškai išskaitys išlaidas iš jūsų balanso. Naudodami „Binance“ kortelę, jums nebereikia parduoti kriptovaliutų, kad apmokėtumėte sąskaitas, nes taip pat galite pasilikti „HODling“ ir išleisti tik tas lėšas, kurių reikia mokėjimams atlikti.

Paskolos lengvam kreditui

Žmonės, kurie nežino, kas yra Binance, dažniausiai stebisi, ar yra Binance paskolų. Atsakymas yra taip. „Binance“ taip pat siūlo paskolas savo vartotojams, o šios paskolos suteikia daugybę variantų įvairiam turtui, įskaitant kriptovaliutą, užstatą ir palūkanų normą. Vartotojai taip pat gauna maksimalius paskolintus limitus pagal rinkos sąlygas, remiantis „Binance“ vidiniu rizikos valdymu.

Tik registruoti „Binance“ vartotojai gali gauti „Binance“ paskolas. „Binance“ siūlo paskolas keliomis kriptovaliutomis, tokiomis kaip BTC, ETH, BNB, BUSD ir USDT. Kaip užstatas, „Binance“ paskolos palaiko įvairius kriptovaliutus, tokius kaip BTC, ETH, BNB ir BUSD.

Binance paskola terminai svyruoja nuo 7, 14, 30, 90 ir 180 dienų. Tačiau galite mokėti iš anksto, turėdami omenyje, kad palūkanas skaičiuos pagal pasiskolintas valandas. Binance palūkanas skaičiuoja kas valandą ir palūkanų normą nustato pagal laiką, kada vartotojas paima paskolą.

„Binance Review 2021“: ar tai vis dar geriausia kriptovaliutų birža – ar tai saugu?
Nuotraukų kreditas: „Blockonomi“

Marža ir išvestinės finansinės priemonės prekybai su svertu

Maržos prekyba yra būdas, kai vartotojai prekiauja kriptovaliutų turtu skolindamiesi lėšų. Šis prekybos tipas leidžia vartotojams gauti prieigą prie didelių kapitalo sumų (kurių kitu atveju gali neturėti), kad padidintų savo pozicijas. Tai sustiprina prekybos rezultatus ir padeda prekiautojams gauti didesnę grąžą iš sėkmingų sandorių.

Maržos prekiautojai pateikia pavedimus pirkti ar prekiauti kriptovaliutomis neatidėliotinos rinkose. Tai reiškia, kad platforma suderina maržos pavedimus su neatidėliotinais rinkos pavedimais. Kiekvienas su marža susijęs pavedimas iš tikrųjų yra neatidėliotinas pavedimas. Tuo tarpu tie prekybininkai, prekiaujantys ateities sandoriais, pavedimai pirkti ar parduoti sutartis pateikiami išvestinių finansinių priemonių rinkoje.

Visais ateities sandoriais prekiaujama išvestinių finansinių priemonių rinkoje, o prekyba priklauso nuo įsipareigojimo ateityje pristatyti turtą. Negalite prekiauti ateities sandoriais neatidėliotinų sandorių rinkoje, nes ateities sandoriai yra susiję su atsiskaitymu už pagrindinį turtą ateityje, o neatidėliotinas sandoris susijęs su faktiniu atsiskaitymu dabar. Štai kodėl maržos prekyba ir ateities sandoriai vykdomi dviejose skirtingose ​​rinkose.

Ateities sandoriai taip pat leidžia prekiautojams gauti didžiulį pelną naudojant svertą.

Kripto investicijų paleidimo programa

Kas yra Launchpool? „Binance“ turi visą paslaugų ekosistemą, pritaikytą tenkinti daugumą kriptovaliutų vartotojų poreikių. Žmonės, kurie naudojasi Binance, galbūt matė „Binance Launchpool“ karts nuo karto pasirodo jiems prekiaujant.

Taigi, kas yra Launchpool? Launchpool yra platforma, kurios tikslas - palaikyti kriptovaliutų tinklą kiekvienam Binance vartotojui suteikiant prieigą prie kriptovaliutų investicijų. Naudodami platformą vartotojai ir investuotojai gali gauti didžiulę grąžą naujų žetonų pavidalu.

Sprendimas suteikia naudos vartotojams ir naujiems kriptovaliutų projektams. Launchpool padeda kokybiškiems projektams pritraukti lėšų ir tuo pačiu leidžia kriptovaliutų vartotojams ir investuotojams gauti patrauklią grąžą.

Šiuo metu Launchpool yra 19 projektų. Platforma siūlo paprastą mechaniką, kaip uždirbti nemokamų žetonų. Vartotojai taip pat lanksčiai gali užsidirbti naujų žetonų ir valdyti esamą turtą. Be to, platforma suteikia augimą projektams ir turėtojams.

Išvada

„Binance“ yra viena iš geriausių pasaulyje pirmaujančių kriptovaliutų biržų. Vienas iš šios biržos pranašumų yra tai, kad joje yra platus prekybos porų sąrašas. Be to, jo mokesčiai yra palyginti maži, palyginti su kitomis platformomis.

Platforma taip pat naudoja BNB monetą kaip naudingumo žetoną viskam, kas yra biržoje. Tai leidžia vartotojams mokėti bet kokius operacijų ir prekybos mokesčius daug mažesniais tarifais, nei jie mokėtų su kitais žetonais / biržomis.

Viskas kartu, Binansas įsikūrė kaip „vieno langelio“ principo, skirto visiems į kriptovaliutų ekosistemą patenkančio vartotojo finansiniams poreikiams patenkinti. Atsižvelgiant į dabartinę „fintech“ trajektoriją ir populiarumą, „Binance“ ateinančiais metais labai augs, nes ji apjungia tiesioginę prekybą, pasyvias pajamas, kriptovaliutų debeto korteles, kriptovaliutų paskolas, prekybą svertu ir išvestinėmis finansinėmis priemonėmis bei kriptovaliutų investicijas.