Kripto automatizuota prekyba

Didysis sugrįžimas

Ethereum vs Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) Didysis sugrįžimas

Kai kriptovaliutų rinka konsoliduojasi po siautėjančio bulių bėgimo, prekybininkai ima grumtis norėdami pamatyti, kur nukrito lustai. Palyginkime ETH ir BTC

Įdomi diagrama yra ETH vs BTC. Dabar, kai pradinis jaudulys nebėra, jis puikiai tinka perkalibruoti ir apsvarstyti ilgalaikę perspektyvą. Čia matome paskutinius ketverius metus ETH / BTC diagramą. Matome, kad kriptovaliutų bumo metu ETH pranoksta BTC . Tačiau dažniausiai ETH / BTC paprastai prekiauja mažesnėmis nei dabar, ir atrodo, kad galiausiai grįžta į savo vidurkį.

Dabartinis lygis yra tas, kur ETH praeityje kelis kartus nesugebėjo išlaikyti savo pranašumų. Šį kartą atrodo kitokia istorija, nes palaikymas išlieka gerai, nepaisant žiauraus pastarojo meto išpardavimo. Verta pastebėti, kad diagramoje yra keletas žemesnių aukščiausių per ankstesnį ciklą, o šią savaitę kaina gali spausdinti pirmą kartą aukščiausią žemiausią ribą, viršijančią šį lemiamą lygį.

Kita vertus, prekybos pora vis dar prekiauja gerokai žemiau visų laikų aukšti 2017 ir 2018 m. vertinimai, o tai turėtų sustabdyti investuotojų atsargumą. Stebėdami šią diagramą suteiksite vertingų įžvalgų apie geriausią laiką, nuo kurio vėl galima pasukti portfelį Bitcoin į Altcoins.