automatizuota prekyba su tradingview
Kripto automatizuota prekyba

Automatizuota prekyba naudojant „TradingView“ – dabar gyvai Coinrule

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „TradingView“ signalai dabar yra tiesioginiai Coinrule. Automatizuota prekyba naudojant „TradingView“ dar niekada nebuvo tokia paprasta!

Dabar turite prieigą prie didžiausios techninių rodiklių ir strategijų duomenų bazės visame pasaulyje. TradingView siūlo daugybę prekybos sąrankų, kurias galite pritaikyti pagal savo poreikius ir vykdyti sandorius mėgstamoje kriptovaliutų biržoje.

Šis naujas leidimas atitinka mūsų tikslą suteikti mėgėjams prekybininkams konkuruoti su rizikos draudimo fondais ir profesionaliais investuotojais.

Naudodami naujai integruotus „TradingView“ signalus, dabar galite prekiauti miegodami naudodami visus įmanomus techninius rodiklius rinkoje!

Kas yra „TradingView“?

TradingView yra dažniausiai prekybininkų naudojamas diagramų sudarymo įrankis. Bėgant metams ji tapo didžiausia prekybininkų bendruomene. Nėra geresnių vietų, kur gauti rinkos apžvalgų, analizės, patarimų ir vadovėlių. 

„TradingView“ yra puiki platforma visų lygių prekiautojams, nes ji sujungia intuityvią sąsają su šimtais pažangių ir pritaikomų techninių rodiklių. Lengva pradėti naudotis „TradingView“ ir kasdien tobulinti savo prekybos įgūdžius.

Galite naudoti „TradingView“ diagramų tyrimams, nubrėžti tendencijų linijas, apibrėžti atramas ir pasipriešinimus, pastebėti diagramų modelius, taikyti techninius rodiklius ir netgi paleisti visas paruoštas naudoti automatizuotas prekybos sistemas.

„TradingView“ taip pat turi savo kodavimo kalbą „Pine Editor“, kurią galite naudoti kurdami visiškai pritaikytą prekybos strategiją. 

Pasirinkę strategijos veiksnį, galite naudoti įspėjimus naudodami „Webhook“, kad atliktumėte sandorius naudodami Coinrule. Automatizuota prekyba naudojant „TradingView“ yra paprasta ir leidžia visiems prekiautojams sustiprinti savo prekybos strategijas.

Kaip prijungti „TradingView“ prie Coinrule

Automatizuota prekyba su įjungtais „TradingView“ signalais Coinrule yra aukščiausios kokybės funkcija, prieinama „Trader“ ir „Pro“ planuose.

On Coinruletaisyklių rengyklėje, turite apibrėžti veiksmą, kurį norite atlikti, atsižvelgdami į pirkimo ir pardavimo signalus. 

Automatizuota prekyba su įjungta „TradingView“. Coinrule
Automatizuota prekyba su įjungta „TradingView“. Coinrule

Kuriant signalą „TradingView“, įspėjimo pranešimas suaktyvins veiksmus. Jūs turite maksimalų lankstumą pasirinkdami savo pasirinktą signalą, su galimybe jį pritaikyti jums patogiu metu.

„TradingView“ signalas
„TradingView“ signalas

Daugiau pavyzdžių apie „TradingView“ prijungimą prie Coinrule, galite tai patikrinti straipsnis kuriame pateikiama daugiau informacijos ir patarimų, kaip pradėti.

Padidinkite savo automatizuotą prekybą naudodami „TradingView“.

„TradingView“ signalai suteikia daugiau galios ir lankstumo jūsų taisyklėms. 

Išskyrus reikšmingą rodiklių, galinčių suaktyvinti jūsų taisykles, spektrą, dabar galite vykdyti sandorius pagal duomenis iš visų turto klasių ir daugybės indeksų.

Pavyzdys būtų „Altcoins“ pirkimas tik tuo atveju, jei Bitcoin dominavimas lieka žemiau tam tikros ribos. Arba galite nusipirkti Bitcoin, jei „S & P500“, pasaulinis akcijų indeksas, auga. Vienintelė riba yra jūsų kūrybiškumas!

Sujunkite signalus su Coinrule integruotos IFTTT pagrindu sukurtos sąlygos, užtikrinančios unikalią prekybos patirtį, užtikrinant, kad jūsų prekybos strategija būtų prekiaujama tik tada, kai taikomos geriausios rinkos sąlygos.

TradingView signalai kartu su Coinrule IFTTT logika
TradingView signalai kartu su Coinrule IFTTT logika

Coinrule yra patogiausias išmanusis asistentas automatizuotai prekybai, kuriam nereikia nė vienos kodo eilutės. Bet ar jūs kūrėjas? Dabar mes taip pat apėmėme jus. Naudodami Pine Script galite sukurti savo pritaikytą prekybos sistemą ir ją paleisti Coinrule per kelias minutes. 

Jei dar nesate TradingView vartotojas, galite naudoti šią nuorodą galite nemokamai išbandyti 30 dienų.

Tai taip paprasta. Išbandykite automatinę prekybą su „TradingView“ dabar. Šis naujas leidimas pakeis jūsų prekybos žaidimą!


Sukurkite savo pirmąją taisyklę naudodami „TradingView“ signalus dabar.