Kripto automatizuota prekyba

Bulls Likviduotas

Yra vienas dalykas, kurį pradedantieji prekiautojai retai supranta bulių turguose. Prekybininkai gali prarasti pinigų bulių rinkoje tiek pat, kiek meškų rinkoje. Ši savaitė mums priminė apie žiaurų nepastovumą, dėl kurio kriptovaliuta yra mylima ir bijoma. Po atmetimo, kuris buvo šiek tiek didesnis nei ankstesnis visų laikų rekordas – 69,000 XNUMX USD, rinka trumpam susisuko. The Bitcoin kaina vėl atsidūrė ir pakilo atgal. Tačiau nelikvidavus daugelio treiderių, turinčių agresyvią ilgąją poziciją.

Kriptovaliutų bulių rinkos yra linkusios į greitus ir staigius nuosmukius, po kurių jos paprastai greitai atsigauna. Didelio pardavimo sritys sukelia šiuos kritimus, todėl kiti prekybininkai parduoda dar daugiau, todėl atsiranda pakopinis efektas. Viena iš šių sričių buvo ankstesnė „Bitcoin All-Time-High“ kaina. Neatidėliotinai prekybai tai neturėtų įtakos, tačiau nedidelis kainų kritimas stabdo didelio sverto statymus, nes nėra pakankamai užstato, kad padengtų jų smunkančias pozicijas. Tai veda prie didesnių pardavimų ir priverstinio uždarymo. Antradienį šioje bulių rinkoje pamatėme pirmąjį didelį „likvidavimo kaskados“ atvejį. Įvykis pašalintas o3 mlrd.

Norint išlaikyti ilgalaikius kainų pokyčius, finansavimo norma reikalauja „valymo“. Finansavimo normos naudojamos ateities sandorių rinkose, kur finansinis svertas gali paskatinti ilgas arba trumpąsias pozicijas. Turto ateities sandorių kaina atitiks indekso neatidėliotiną kainą. Prieš nustatant iš naujo, viso turto finansavimas buvo maždaug 100 % APR. Po pradinio kritimo kursas per kelias valandas sumažėjo iki 20 proc. Trumpinimas tampa mažiau patrauklus ir pelningas, kai finansavimas yra mažesnis. Tačiau tikėtina, kad ir toliau bus teikiamos didesnės finansavimo normos. BTC ir kitų valiutų dar kartą pasiilgs prekybininkai, siekdami naujų aukštumų. Tokia yra bulių rinkos formulė.

Ankstesniais ciklais kainų korekcijas lydėjo tam tikras pasitikėjimo padidėjimas, nes reikėjo iš naujo nustatyti finansavimo normas. Tačiau šis ciklas, atrodytų, begalinis ETF paklausa suteikė papildomą komforto sluoksnį. Blackrock's Šios savaitės antradienį IBIT įplaukos 788 mln. USD – tai naujas rekordas. Bendros ETF grynosios įplaukos sudarė 648 mln. USD – tai trečia didžiausia jų įplauka. ETF prekybos apimtys taip pat viršijo 10 mlrd. USD, o prekybininkai pasinaudojo nepastovumu. Nenuostabu, kad prekybininkai greitai supirko kainų kritimą. Tvirtai išliekame Bull Market teritorijoje. Tačiau atminkite, kad jei išnaudosite savo poziciją, galite dėl to gailėtis.