Kripto automatizuota prekyba

Perpus sumažinti kainas?

Pastarieji keli mėnesiai buvo kosminis laivas tiems iš mūsų, kuriems pasisekė prekiauti kriptovaliutomis. Bitcoin ETF buvo patvirtintas. Rinkos pakilo kelis kartus. Bitcoin pasiekė naują visų laikų rekordą. Naujų projektų, tokių kaip „Celestia“, „Dymension“, „Jupiter“, „Ethena“ ir „Wormhole“, oro lašai užpildė energijos vartotojų kišenes. Be viso to, vadinamosios memecoinos, tokios kaip dogwifhat (WIF) ir kitos, greitai susikaupė ir pasiekė milijoninę ir net milijardinę rinkos ribą.

Paprastai tokie kriptovaliutų mitingai vyksta po Bitcoin sumažėjo perpus, o ne anksčiau. Bitcoin mažėja perpus maždaug kas 4 metus, o Bitcoin pasiūlos išleidimo norma sumažėja perpus. Kitas vyks balandžio mėnesį. Vidutinė 1 mėnesio BTC grąža po 3 ankstesnių padalijimo yra 4.2%. Praėjus 6 mėnesiams po perpus sumažinimo, vidutinė grąža yra 360%. Atrodo aišku, kad bulių rinkos pasakojimas turi tęstis. Ar tai yra?

Yra dvi priešingos nuomonės, kas bus toliau. Nors Bitcoin kaina trumpam peržengė visų laikų rekordą, ji ilgai virš jos išliko. Taip pat parabolinis mitingas nesitęsė daug toliau. Anksčiau Bitcoin pasiekęs visų laikų aukščiausią lygį paprastai greitai pakildavo gerokai virš jo. Skaičius, kurį kiekvienas prekybininkas turi savo akimis, yra 100,000 1 USD kaina už 60 BTC. Vienas iš galimų kitų mėnesių požiūrių yra tas, kad pastarasis BTC kritimas iki XNUMX-ųjų vidurio gali būti tik dar vienas kaupimo laikotarpis. Jei kaina svyruoja čia, po sumažinimo ji gali pakilti.

Jei taip atsitiks, daroma prielaida, kad rinka išliks nesustabdoma ateinančius kelis mėnesius. BTC pasiekiant vis aukštesnes kainas, mažmeninė prekyba prisijungia prie vakarėlio, o kriptovaliutų rinkos kapitalas padvigubėja ir patrigubėja. Tada, kai prekiautojai tampa per daug svertais, pelno paėmimas ir galiausiai kažkas sistemoje nutrūksta sustabdo mitingą ir skatina naują lokių ciklą. Pagrindinis skirtumas čia būtų tas, kad tai vyktų per trumpesnį laikotarpį, nei buvo praėję ankstesni šifravimo ciklai.

Kitas požiūris yra tas, kad rinka jau per greitai pakilo per aukštai ir dabar esame pernelyg išsiplėtę. Žvelgiant į ilgesnius laikotarpius, Bitcoin atrodo šiek tiek perpirktas. Nuo čia kaina gali patirti pirmąjį bulių rinkos kritimą ir tikriausiai pasiekti 52 2025 USD palaikymo lygį. Tada iš čia pamažu didėtų spaudimas pirkti ir bulių rinka atsinaujintų metų pabaigoje. Tai būtų tipiškesnis Crypto bulių rinkų maršrutas. Potencialiai aukštumos, pasiektos pagal tokį scenarijų XNUMX m., būtų dar didesnės. Tačiau neabejotinai atsiras trumpalaikis skausmas, nes visos kainos nukentėtų. Jei BTC sumažės, tikėkitės, kad jūsų mėgstamiausių memekoinų skaičius dar labiau sumažės. Verta būti atsargiems per pusę.