Kripto automatizuota prekyba

„OKX Futures“ gyvai Coinrule

Džiaugiamės galėdami apie tai pranešti Coinrule turi integruotą palaikymą OKX ateities sandoriai, plečiant mūsų platformos galimybes ir siūlome savo vartotojams dar daugiau galimybių efektyviai automatizuoti savo prekybos strategijas.

Ką tai reiškia Coinrule Vartotojai?

Sverto prekyba: „OKX Futures“ palaikymas taip pat pristato „OKX“ prekybos svertu koncepciją Coinrule vartotojų. Su Coinrule integraciją, galite sukurti automatizuotas prekybos strategijas, skirtas nuolatiniams ateities sandoriams OKX. Sverto prekyba leidžia prekiautojams kontroliuoti didesnes pozicijas su mažesniu kapitalo kiekiu, o tai gali padidinti pelną. Žinoma, su svertu kyla rizika. Turite atidžiai valdyti savo pozicijas, kad išvengtumėte likvidavimo. Coinrule gali padėti.

Prekyba „bet kokia sutartimi“ su Coinrule: dabar vartotojai gali įgyvendinti sudėtingas strategijas naudodami CoinruleS „bet kokia sutartis' skaitytuvas. Ši funkcija leidžia prekiautojams automatiškai identifikuoti ir prekiauti bet kokia sutartimi, suteikdama visiškai naują būdą dalyvauti ateities sandorių rinkose. Nesvarbu, ar esate patyręs prekybininkas, ar tik pradedantis, Coinruleplatforma palengvina sudėtingų strategijų, pritaikytų jūsų tikslams ir rizikos tolerancijai, kūrimą ir vykdymą.

Gebėjimas trumpinti: su OKX ateities sandoriais, Coinrule vartotojai dabar gali pasinaudoti trumpųjų sandorių galimybe, suteikdami jiems galimybę lažintis dėl rinkos judėjimo aukštyn ir žemyn. Tai atveria naujas strategines galimybes, leidžiančias prekybininkams pasinaudoti rinkos nepastovumu bet kuria kryptimi.

Išplėstas rizikos valdymas: Su OKX Futures integracija, Coinrule vartotojai gali patobulinti savo rizikos valdymo strategijas. Prekyba ateities sandoriais leidžia naudoti pažangias rizikos valdymo priemones, tokias kaip stop-loss orderiai, pavedimai gauti pelną ir pozicijos dydžio nustatymas pagal iš anksto nustatytus rizikos parametrus. Tai leidžia prekiautojams geriau kontroliuoti savo rinkos nepastovumą ir sumažinti galimus nuostolius. Įtraukdami šiuos rizikos valdymo metodus į savo automatizuotas prekybos strategijas, Coinrule vartotojai gali optimizuoti savo rizikos ir naudos profilius ir laikui bėgant pasiekti nuoseklesnę grąžą.

Pradėkite automatizuoti savo OKX ateities sandorius šiandien

Su CoinruleNaujoji integracija su OKX Futures, prekybininkai dabar turi dar daugiau įrankių, kad galėtų efektyviai automatizuoti savo prekybos strategijas. Nesvarbu, ar norite diversifikuoti savo portfelį, įdiegti pažangias prekybos technologijas ar tiesiog sutaupyti laiko, Coinrule leidžia lengvai kontroliuoti savo prekybą ir pasiekti savo finansinius tikslus.

sekti šis vadovas norėdami prijungti savo OKX Futures paskyrą prie Coinrule šiandien.

Sekite naujienas ir gaukite daugiau naujinių ir patobulinimų, nes mes ir toliau plečiame įrenginio galimybes Coinrule.

Laimingas prekybos!