Kripto automatizuota prekyba

Šis laikas kitoks

DEFI / TetherUS PERPETUAL FUTURES (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

Potrauminis stresas, kurį sukėlė didžioji 2018 m. lokių rinka, kriptovaliutų investuotojų mintyse vis dar gali būti gyva.

Daugelis prekiautojų bijo pirkti viršutinius drabužius taip stipriai, kad jie mato kiekvieną naujovės kritimą visų laikų aukštas su dideliu apdairumu. Tai savaime nėra blogas dalykas. Rizikos valdymas yra vienas iš pagrindinių prekybos ramsčių. Kartkartėmis pasiėmus pelną, galima subalansuoti bendrą portfelio riziką, o kai kuriais atvejais tai yra labai prasminga.

Prieš kelias savaites raginome neapibrėžtumo laikotarpį, ir tai iš tikrųjų paskatino plačią rinkos korekciją. Bitcoin ir toliau stengiasi įveikti 60,000 XNUMX USD lygį ir gali praeiti šiek tiek laiko, kol pamatysime aiškų išsiveržimą. Tuo tarpu Altcoins demonstruoja atsparumą kiekviename kritimo metu, įrodydami, kad paklausa vis dar yra, be Ethereum.

„Binance“ apskaičiuoja DeFi indeksą naudodama dešimt didelės kapitalizacijos monetų, o jo diagrama neabejotinai atrodo Uparty . Indeksas konsoliduojasi virš atvirkštinės galvos ir peties tiesiai žemiau visų laikų aukštas. Kol išliks raudonas horizontalus lygis, yra tikimybė, kad rinka bet kuriuo metu patirs naują stiprią koją. Žvelgiant iš makrokomandos, kriptovaliutų rinka atrodo tokia pat tvirta, kokia buvo bet kada.

2017 m. vienintelė realiai naudojama blokų grandinė buvo „Ethereum“. Ir jis daugiausia buvo naudojamas pinigų suleidimui į ICO, kuriuose nėra veikiančių produktų. Šiandien viskas yra kitaip, nes kasdien atliekama milijardų vertės operacijų yra tikrai naudinga tiems, kurie naudoja decentralizuotus protokolus. Likvidumo tiekėjai, orakulai, biržos, skolinimas, NFT vis tiek gali papildyti šią bulių rinką.