Kripto automatizuota prekyba

Runų diena

Kai skaitote tai, ketvirtasis bitkoino sumažėjimas yra neišvengiamas. Atlygis, kurį kalnakasiai gaus už kiekvieną bloką kas 10 minučių, sumažės nuo 625 Bitcoins iki 3,125 Bitcoins. Sumažinus Bitcoin perpus, metinė Bitcoin pasiūla sumažės nuo 1.6% iki 0.8%. Tačiau šis sumažinimas perpus taip pat sukels pradžią labai lauktas protokolas ir Bitcoin žetonų standarto „runos“. Runos leidžia kurti ir prekiauti altcoinais Bitcoin. Skirtingai nuo Ordinals, kurie iš esmės yra NFT Bitcoin, Runes yra visiškai pakeičiami žetonai. Tai įgalina naują pagrindinį panaudojimo atvejį, viršijantį 1.2 trilijono USD vertės Bitcoin rinkos ribą. Tai taip pat padidina Bitcoin kalnakasių pajamas, nes turėtų padidėti operacijų mokesčiai.

Ar to pakaks, kad rinka pakiltų iš dabartinio nuosmukio? Kovo viduryje Bitcoin pasiekė naują visų laikų rekordą. Prekybininko nervingumas išryškėjo, kai žinia apie Irano raketos paleidimą prieš Izraelį sukėlė 10 % staigią katastrofą, kuri per kelias minutes sunaikino milijardus sverto pozicijų. Tai buvo vienintelis didžiausias likvidavimo įvykis Bitcoin istorijoje. Prekybininkai lažinasi dėl kritimo, bet nelabai įsitikinę. Niekas nenori praleisti mitingo po įpusėjimo. Kryptis, bent jau kol kas, lieka tokia pat neaiški kaip ir prieš dvi savaites. Galimybė statyti už visą kategoriją naujų monetų kartu su Bitcoin gali pasirodyti įdomi. Be to, tai galėtų kompensuoti kalnakasiams už Bitcoin emisijos praradimą. Kalnakasių spaudimas parduoti Bitcoin, kad išliktų, būtų mažesnis.

Net ir suskirstymas žemiau 60 2020 USD nereikštų greito bulių rinkos pabaigos. Po 2021 m. DeFi vasaros rinkos atsikvėpė ir XNUMX m. pakilo į naujas aukštumas. Kripto bulių rinkose kainų kritimas yra normalus. Kaip nauji Bitcoin ETF turėtojai reaguos į nepastovumą? Tai bus naujas šio ciklo kintamasis. Tačiau bent kai kurie didesni fondai, naujai įžengę į rinkas ETF dėka, žinos apie Bitcoin kainų istoriją. Mažai tikėtina, kad jie išeis po pirmojo streso ženklo.

Nepriklausomai nuo to, į kurią pusę rinkos eitų, tai taip pat yra galimybė žengti žingsnį atgal ir įvertinti, kaip toli nuėjo Bitcoin ir pramonė. Švenčiame 4-ąjį Bitcoin perpus sumažinimą su Bitcoin, kurio turtas yra trilijonas dolerių, didžiausių pasaulio turto valdytojų reklamuojami ETF ir nacionalinių valstybių balanse esantis Bitcoin. Tai savaime yra pasiekimai, kuriuos tik nedaugelis būtų pagalvoję. Ir mes tik pradedame!