Kripto automatizuota prekyba

„OKX Futures“ pristatymo kampanija pradedama gyvai!

OKX & Coinrule Kampanija: įneškite ir iškeiskite 500 USD, kad laimėtumėte 50 USD + gaukite 20% nuolaidą prekybos mokesčiams + gaukite 25% nuolaidą Coinrule Planai!

Kampanijos laikotarpis: 12 m. balandžio 2024 d. 00:00 UTC – 31 m. gegužės 2024 d. 23:59 UTC

Norėdami švęsti „OKX Futures“ paleidimas, Coinrule džiaugiasi galėdamas pranešti apie įdomią kampaniją, su kuria vykdome kartu OKX plėtinys. Tai jūsų galimybė laimėti 50 USDT ateities sandorių kreditų forma, gauti 20% nuolaidą ateities sandorių prekybos mokesčiams ir gauti 25% nuolaidą Coinrule prenumerata! 

Veiksmai, kaip atrakinti premijas:

 

1. Indėlis, norint laimėti 50 USD: 

  • Laimėkite 50 USDT ateities kreditų forma
  • Minimali indėlio suma yra „500 USDT“ kad atitiktų reikalavimus. 
  • Iki kampanijos pabaigos išlaikykite bent 50 USD grynąjį indėlį.
  • Spustelėkite „Įnešti dabar“. Kampanijos informacijos puslapis atlikti pirmąjį įnašą.

 

2. Išskirtinė 20 % nuolaida ateities sandorių prekybos mokesčio nuolaida: 

 

3. Atrakinkite 25 % nuolaidą Coinrule Prenumerata: 

  • Gaukite prieigą prie Coinrule prenumerata su 25% nuolaida vartotojams, kurie OKX ateities sandoriuose prekiauja mažiausiai 10,000 XNUMX XNUMX USD
  • Kampanijos pabaigoje nuolaida bus pritaikyta visiems tinkamiems vartotojams

Kampanijos taisyklės ir sąlygos

1. Kampanijos laikotarpis: 12 m. balandžio 2024 d. 00:00 UTC – 31 m. gegužės 2024 d. 23:59 UTC

2. Kampanijos dalyvio tinkamumas: Ši kampanija galima tik naujiems arba neveikiantiems OKX vartotojams, kurie platformoje neprekiavo prieš registruodamiesi į renginį. Jis yra tinkamas Coinrule vartotojų, kurie sukūrė naują OKX paskyra kampanijos laikotarpiu naudojant Coinrulenukreipimo nuoroda arba OKX vartotojai, kurie neprekiavo OKX per 12 mėnesių.

Turite spustelėti „Prisijunk dabar“ mygtuką ir įsitikinkite, kad mygtukas pakeistas į „Užsiregistravęs“, kad būtumėte laikomas galiojančiu renginio dalyviu. Priešingu atveju jūsų dalyvavimas bus anuliuotas.

Pagal vietinius įstatymus ir reglamentus naudotojai iš šių šalių ar regionų (atsižvelgiant į patvirtinimo informaciją) negali dalyvauti šioje kampanijoje: žr. OKX 2.2 punktą. Naudojimo sąlygos. JK / JAV KYC vartotojai negali dalyvauti.

3. KYC: Dalyviai turi patvirtinti KYC tapatybę, kad galėtų dalyvauti šioje kampanijoje ir pretenduoti į apdovanojimus.

4. Tinkami indėliai yra šie: Kripto įnašas per išorinį piniginės pervedimą ir Įsigykite kriptovaliutą per Fiat šliuzą, kredito kortelę arba P2P operacijas per P2P Express arba P2P Marketplace.

Indėliai vidiniais pervedimais ir P2P operacijos, atliktos naudojant bendrinimo nuorodą arba QR kodą, nebus įtrauktos. Tinkami indėliai neapsiriboja kriptovaliutų tipais ir bus konvertuojami į USDT kainas pagal uždarymo kainą indėlio dieną.

5. Minimalus likutis: Dalyviai iki akcijos pabaigos privalo turėti grynąjį indėlį, didesnį nei 50 USD.

Dalyviai iki kampanijos pabaigos turi turėti ne mažiau kaip 50 USD grynąjį indėlį. (Grynasis indėlis = tinkamas indėlis – išėmimas)

6. Kiekis: Prekybos apimtis apima tiek išvestinių priemonių, tiek neatidėliotinų prekybos apimtį veiklos laikotarpiu.

7. Kiti sandoriai: Sandoriai, atlikti naudojant kitus OKX apdovanojimus ar privilegijas, nebus skaičiuojami kaip galiojantys šios kampanijos sandoriai, įskaitant, bet neapsiribojant, sandorius naudojant nuolaidų korteles, sutarčių kuponus, operacijų mokesčių atleidimą ir kt.

8. Jokių apribojimų:Galiojančių sandorių skaičiui valiutų porų ir sandorių tipų apribojimų nėra.

9. Duomenų atnaujinimai: Visi puslapyje rodomi duomenys nėra realaus laiko duomenys ir turės tam tikrą delsą. Jei puslapis neatnaujintas, palaukite tam tikrą laiką ir grįžkite atnaujinti puslapį, kad peržiūrėtumėte duomenis.

Pastaba: vadovaukitės anksčiau pateiktais reikalavimais ir atlikite atitinkamą užduotį, kad gautumėte atitinkamą atlygį. Premija skirta tik pirmiesiems 100 tinkamų naudotojų

Atlygio aprašymas

  1. Didžiausias šios kampanijos prizinis fondas yra 5000 USD. Jei bendras naudotojo prizas pasieks maksimalų prizų fondą iki kampanijos pabaigos datos, kampanija baigsis anksčiau, o galutinis atlygis bus apskaičiuotas pagal naudotojo kampanijos duomenis.
  2. Maksimalus kiekvieno naudotojo atlygis šioje kampanijoje yra 50 USD ateities kreditų.
  3. Apdovanojimai bus išduoti per 30 dienų nuo kampanijos pabaigos. Platforma turi teisę atidėti atlygio išdavimą dėl bet kokios priežasties, kurią ji mano esant reikalinga savo nuožiūra, pavyzdžiui, didelio masto rizikos kontrolės patikrinimus ir kitus klausimus.
  4. Ateities kreditai galioja 30 dienų. Žr ateities kreditų naudojimo taisyklės dėl išsamesnės informacijos.
  5. 25% nuolaida Coinrule prenumeratos bus taikomos pasibaigus kampanijai. Nuolaida taikoma 3 mėnesių arba 1 metų abonementams. Coinrule kampanijos pabaigoje susisieks su tinkamais naudotojais

apsilankymas OKX & Coinrule Kampanijos puslapis Norėdami gauti daugiau informacijos apie OKX platformos taisykles.

Happy Trading!