Kripto automatizuota prekyba

Kriptografija tampa vieša

Kriptovaliutos bendra rinkos riba, USD (CRYPTOCAP:TOTAL)

Tie, kurie prisijungė prie kriptovaliutų erdvės prieš keletą metų, gali prisiminti pirmąjį galvosūkį, su kuriuo susidūrė.

Kur turėčiau nusipirkti kriptovaliutų? Įsilaužimai, sukčiai, prastovos ir prasta vartotojo patirtis buvo tikras skausmas. Tie, kurie neseniai pradėjo savo kriptografinę kelionę, neturi tiek daug jaudintis. Žymūs žaidėjai įgijo tvirtą reputaciją siūlydami saugias ir paprastas galimybes.

Coinbase neabejotinai yra vienas iš jų, o vakar jie pasiūlė kriptovaliutoms išskirtinį dėmesį, kai buvo įtrauktos į JAV vertybinių popierių biržos NASDAQ sąrašą. „Crypto“ oficialiai susitinka su „Wallstreet“..

2020 m. instituciniai investuotojai paskelbė apie savo susidomėjimą kriptovaliutomis, o dabar tradicinė finansų rinka vieną pagrindinių kriptovaliutų žaidėjų vertina 100 mlrd. Esant tokiam aukštam vertinimui, bendra visų kriptovaliutų rinkos kapitalizacija ( Bitcoin įskaitant!) staiga atrodo pigu.

Žvelgiant į visos kriptovaliutų rinkos diagramą, aišku, kaip viskas įkaista. Kainos nuolat auga nuo 2020 m. kovo mėn apimtis . Mažesnis kanalas, pradedant nuo vasario, dabar atrodo kaip konsolidacija po to aštrus sausio mėn. pelno, todėl vertinimai padvigubėjo.

Naujas proveržis čia reikštų naują greičiausiai stipresnio FOMO bangą. Tačiau būkite atsargūs, kad valdytumėte savo riziką ir palaipsniui gautumėte pelną. Kuo spartesnis augimas, tuo labiau padidės smukimo rizika!