Kripto automatizuota prekyba

🚀Ar tai balandžio XNUMX-osios?

Rinkos ribos BTC dominavimas nuo 2018 iki 2021 m., % (APSKAIČIUOTA TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Jei sakyčiau, kad tikrasis Altseason dar net neprasidėjo, pirmas dalykas, kuris jums šaustų į galvą, tikrai būtų: „Tai turi būti balandžio kvailystė!.

Ši idėja yra gana patraukli, nes jau daugelis monetų rinkoje prekiaujama visų laikų didelė vertė per šį bulių turgų. Sunku įsivaizduoti, kad didžioji dalis pakilimų mūsų dar laukia. Tačiau, jei šioje diagramoje pavaizduotas vaizdas bus tikslus, ateinančiais mėnesiais Altcoins gali turėti daug darbų.

Atsižvelgiant į Bitcoin dominavimą, Altcoin rinka vis dar atrodo nepakankamai įvertinta, palyginti su Bitcoin . Pridėkite dabar prie lygties, kad balandis istoriškai yra teigiamas mėnuo kriptovaliutų atžvilgiu, ir rezultatas gali būti sprogus.

Galite peržiūrėti šį straipsnį apie Didelė pamaina.

Yra bent du elementai, kurie galėtų tvirtai paremti šią disertaciją. Bitcoin stipriai atsigavo po pastarojo meto kritimo, o dabar prekiaujama šiek tiek žemiau pagrindinio pasipriešinimo, kurį sulaužius ji iš karto padidintų kainą. atradimas . Be to, kai kurioms didelės apimties monetoms vis dar yra daug vietos Bitcoin , Pamatyti Ethereum , Zcash ir Litecoin, tarp žymiausių atvejų.

Jei neseniai gavote šiek tiek pelno, tai buvo pagrįstas pasirinkimas, dėl kurio turėjote likvidumo kaupti tas monetas, kurios dar nepersiurbė. Šios monetos greičiausiai bus pranašesnės Bitcoin per trumpą laiką, leidžiant jums sudėti daugiau Bitcoin ateityje. Kol Bitcoin dominavimas nesiekia 60, perkant kritimo strategijas galima rasti geriausią rizikos ir atlygio profilį. Tačiau niekada nepamirškite valdyti savo rizikos.

Juk tai balandžio kvailių savaitė!