Auksinio kryžiaus kriptovaliutų turgus 2020 m
Prekybos botais Prekybos patarimai

„Crypto Bull Market“ jau čia – patarimai, kaip prekiauti 2020 m

Žengiant į priekį 2020 m., jaučiamas jausmas, kad rinka kyla aukštyn dėl plataus, bet kol kas dar švelnaus optimistinio nusiteikimo, kurio investuotojai troško jau seniai. 2020-ieji tikrai gali būti naujos kriptovaliutų rinkos metai.

2018 ir 2019 metai buvo labai sunkūs prekybininkams. Visą šį laiką, tik per tris mėnesius, kriptovaliutų rinka aiškiai pakilo nuo 2019 m. balandžio iki birželio. Prekiautojai ir investuotojai taip ilgai buvo prislėgti, kad daugelis metė ranką ir pasidavė. Norint išgyventi tokias sunkias sąlygas, reikia tvirtai valdyti susijusią riziką ir emocijas.

Tu vis dar čia? Ar vis dar prekiaujate Crypto? Ar vis dar manote, kad Bitcoin čia pasiliks?

Na, pagarba tau! Iki šiol išgyvenote ilgiausią kriptovaliutų rinką, todėl nusipelnėte geriausio iš būsimos Bull rinkos.

Jie sako kas tavęs nenužudo, padaro tave stipresniu. Tai taikoma biologijai, verslui, finansų rinkoms ir, be abejo, kriptovaliutų.

2017-ieji pritraukė prekybininkus, kurių vienintelis tikslas buvo greitai praturtėti. Jie tapo godūs ir įstrigo pirkdami viršutinę dalį. Tačiau didžiausia jų kaltė buvo tai, kad jie nepatyrė ankstesnių meškų rinkų. Labiau patyrę prekybininkai žinojo, kad viršūnei pasiekti prireikia metų, o viskas gali sprogti per kelias dienas.

Branginkite savo patirtį, nes tai bus vertingas pranašumas tiems, kurie ateinančiais mėnesiais pirmą kartą pradės prekiauti kriptovaliutomis.

Kita vertus, Jei esate vienas iš tų, kurie žengia pirmuosius žingsnius į kriptovaliutą, čia yra keletas patarimų ir prekybos patarimų, kurie jums bus naudingi.

Ar jau esame „Crypto Bull“ rinkoje?

Yra daug techninių ženklų, rodančių, kad Žvelgiant į Bitcoin diagramą nuo žemumų 2018 m. gruodžio mėn., galime aiškiai atpažinti pradinį kaupimo etapą, tvarią ir siaučiančią kilimo tendenciją, kurią sukėlė kritinių pasipriešinimų proveržis ties 4000 ir 6100 USD, ir užsitęsęs kritimas nuo vietos viršūnės iki 14000 USD.

Trys pagrindiniai Bitcoin tendencijos etapai 2019 m

2019 m. liepos mėn. pradėtas kainų atsekimas yra sukrėtimas visiems tiems, kurie FOMO pirmą kartą įvykdė balandį. Nepaisant to, kaina net nepriartėjo prie kovo mėnesio kainos ir vos pasiekė ankstesnį pasipriešinimą ties 6100 USD. Tai yra reikšmingas įrodymas, kad vis dar galime drąsiai manyti, jog balandžio mėnesį prasidėjo nauja kriptovaliutų rinka ir kad šis ciklas vis dar vyksta teisingu keliu.

Bitcoin vos peržengė 61,8% Fib atsekimą nuo žemiausių iki vietos viršūnių

Ar tai Alt-Spring?

Kalbant apie plačią Altcoin rinką, atrodo, kad ji vis dar yra ankstesniame ciklo etape nei Bitcoin. Vidutiniškai daugumos Altcoins kaina gerokai atsiliko, ypač antrąjį 2019 m. pusmetį, tačiau tai taip pat reiškia, kad potencialaus kainų augimo marža yra didesnė. Visų pirma, kai kurios monetos atrodo solidžiai tiek iš kainos, tiek iš esmės.

Čia galite perskaityti daugiau apie mūsų mėgstamiausias 2020 m. monetas.

„Bitcoin Dominance“ sulaužė ilgalaikę pagrindinę tendencijų liniją

Bitcoin dominavimas nutrūko žemiau tendencijos linijos, kuri prasideda nuo ankstesnės bulių rinkos viršūnės 2018 m. sausio mėn. Šis signalas yra įspūdingas užuomina apie tai, kas greičiausiai bus toliau. Kai tik Altcoins kainų tempas sustiprės, o prekybininkai ir investuotojai pasitikės šia tendencija, tai sukels didelį pirkimo spaudimą. Tai baimė praleisti bus maitinami trimis pagrindiniais elementais.

  • visi pardavusieji, dabar patiriantys didelių nuostolių, stengsis nepirkti didesnėmis kainomis. Kadangi kaina kils vis sparčiau, deja, daugelis bus priversti pirkti ne optimaliomis kainomis.

  • naujokus suvilios didelis kainų augimo ir greito pelno potencialas. Dėl tokio didelio pasitikėjimo tvaria augimo tendencija jie bus mažiau jautrūs kainoms, todėl jie bus pasirengę mokėti didesnes kainas.

  • Rinkoje bus mažiau pardavėjų. Atsparumas kainai bus silpnesnis, nes daug pardavėjų nenorės prekiauti. Kai kaina smarkiai pakils, bus daugiau paskatų pirkti nei parduoti. Mažesnė monetų pasiūla ir didesnė paklausa yra tobuli ingredientai kriptovaliutų rinkai.

Kada Mėnulis?

Viską pasakius, užsidirbti pelno kriptovaliutų bulių rinkoje tikriausiai yra lengviau nei meškų rinkoje, tačiau tai nereiškia, kad viskas bus sklandu ir vėsu.

Idėja, kad kriptovaliutos pagaliau pasieks Mėnulį, naudojant tinkamesnį prekybos žargoną, reiškia, kad kaina pasieks šio rinkos ciklo tikslą. Tai leis prekybininkams išsigryninti savo pelną, mesti darbą ir išeiti į pensiją atogrąžų paplūdimiuose gurkšnodami margaritą. Deja, tai gryna utopija!

Net ir pačiu optimistiškiausiu kriptovaliutų rinkos etapu pagunda parduoti, siekiant užsitikrinti pelną, bus stipri. Kainų keitimas ir staigūs kritimai bus baisūs, o pagunda paskatins jus parduoti. Visada verta pastebėti, kad 2015 ir 2017 m. Bitcoin kaina nuo 30 iki 6 m. sumažėjo daugiau nei 2015 % 2017 kartus, o per tą patį laikotarpį pakilo apie 900 %.

Periodiniai sukrėtimai kriptovaliutų turguje

Pardavimas yra išmintingas požiūris, taip pat esant stipriai kilimo tendencijai. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai iš anksto suplanuoti, kada tai padaryti, kad nereikėtų skubėti ugnies pardavimas kai sąlygos nėra optimalios. Tai gali padėti sudaryti automatizuotą prekybos planą.

Emocinių elementų pašalinimas iš savo prekybos plano gali tik pagerinti jūsų rezultatus.

Mėgaukis kelione!

Be to, periodiškai gaukite pelno iš savo pelno. Tai tinkamas būdas valdyti savo portfelio riziką kriptovaliutų rinkoje. Galite reinvestuoti vėliau kainos kritimo metu arba tiesiog išsigryninti, kad grąžintumėte skolą ar investuotumėte į kitą turtą.

Svarbiausias dalykas, kurį reikia turėti omenyje, yra investicijų, kurias ketinate parduoti, suma. Atsižvelgdami į savo nenorą rizikuoti ir poreikius, iš anksto suplanuokite kapitalo sumą, kurią norite toliau investuoti į „Crypto“, ir kiek norite periodiškai parduoti, kai pasieksite konkrečias tikslines kainas.

Niekada nepamirškite, kad kuo daugiau investuosite į kriptovaliutą neparduodami, tuo labiau bendras pelnas padidės dėl sudėtinis poveikis. Tuo pačiu metu yra didesnė rizika likti įstrigusiam santykinai dideliam monetų maišui, kurio kaina nukrito per greitai, kad galėtumėte gauti šiek tiek pelno iš savo pozicijos.

Ateinančiais mėnesiais Kripto prekiautojų laukia gana įdomus laikas. Rinka suteiks puikių galimybių tiems, kurie bus pasirengę juos sugauti. Skaitykite čia apie dar penkis prekybos patarimus, kaip geriausiai išnaudoti kriptovaliutų rinką.

Šiuos prekybos patarimus galite praktiškai pritaikyti kurdami automatizuotą prekybos strategiją Coinrule. Sukurkite savo taisyklę dabar!

Prekyba saugi!