kriptografinio buliaus bėgimas
Prekybos botais Prekybos patarimai

Perspektyviausios kriptovaliutos, kurias galima įsigyti kitame bulių bėgime

Kaip jau rašėme anksčiau, daugelis ženklų rodo, kad šiuo metu esame naujos „Crypto Bull“ rinkos pradžioje. 

Pradinis atsigavimas prasidėjo 2019 m. balandį, tačiau prireikė daugiau nei šešių mėnesių, kol investuotojai ir prekiautojai atgavo pasitikėjimą, prarastą per pastaruosius dvejus „Bear Market“ metus. Daugelis kriptovaliutų dabar pradeda atrodyti labai perspektyvūs. Bet kurios yra perspektyviausias kriptovaliuta kitame bulių bėgime?

„Bitcoin“ dominavimo blykstės atkūrimo ženklai

Diagrama, kuri geriausiai sintezuoja dabartinę kriptovaliutų rinkos būklę, yra ta, kuri rodo Bitcoin dominavimą per pastaruosius dvejus metus. 

Sausio mėn., po ilgo depresijos laikotarpio, plati Altcoin rinka pradėjo gerinti Bitcoin, ir tai nustūmė Bitcoin dominavimą žemiau pagrindinės tendencijos linijos. Tendencijos linija prasidėjo būtent nuo kriptovaliutų burbulo viršūnės, kai Altcoin pirkimo isterija buvo savo viršūnėje. 

Bitcoin dominavimas per pastaruosius dvejus metus

Tai aiškus ilgalaikio apsisukimo ženklas. Gana sunku įvertinti kito kainų pokyčio mastą. Nors sunku pasakyti kas Tikėtis, kad kriptovaliutų rinka ateinančiais mėnesiais, galima drąsiai manyti, kad Altcoins pirkimas diversifikuotame portfelyje gali būti patrauklus pasirinkimas, palyginti su tiesiog Bitcoin turėjimu. 

Daugelis Altcoinų per pastarąjį mėnesį jau pabrango dvigubai, tačiau kai kurie atsilieka, todėl vis tiek gali būti geras laikas pirkti. Štai perspektyviausios kriptovaliutos kitame bulių bėgime.

Monero (XMR)

Atrodo, kad diagrama pateikia atšaukimo įrodymų. Kaina pažymėjo tvarkingą dvigubą dugną, o nuo to dabar ji pakilo apie 35%. 0.0077 BTC buvo aiškus pasipriešinimas, o Monero jau porą savaičių sugebėjo prekiauti virš jo. Galėtume pamatyti pakartotinį testą, kuris suteiktų dar geresnes įėjimo kainas, tačiau rizika / atlygis yra labai patrauklus. 

Monero savaitės diagrama

Stiprios atramos dabar suteikia mažą neigiamo poveikio riziką, o pirmasis tikslas dabar yra maždaug 0.012 BTC srityje, o tai reiškia galimas padidėjimas virš 40 %, palyginti su dabartinėmis kainomis.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin gali būti vienas iš perspektyviausių kriptovaliutų kitam bulių bėgimui. Monetos vertė nukrito 80 % nuo aukščiausio lygio 2019 m. kovo mėn., o tai reiškia didžiulį pakilimą. Atsižvelgiant į tai, kad moneta yra tik 25% didesnė nei jos žema, palyginti su Bitcoin, rizika / atlygis perkant maždaug šiuos lygius yra labai palankus.

Ravencoin dienos diagrama

Kaina įstrigo kaupimo zonoje nuo 2019 m. liepos mėn., todėl akivaizdu, kad sunku prognozuoti, kada ji pakils. Kita vertus, žvelgdami į žemesnių aukštumų seriją ir vykstantį kainų spaudimą, galime tikėtis tam tikro nepastovumo, kai maždaug po mėnesio priartės prie trikampio ribos.

Pirmoji reikšminga paramos sritis yra 330 satoshių ir apimties padidėjimas yra augančio susidomėjimo ženklas. Kalbant apie apimtį, tai, kad ji nuolat didėja didėjant ir mažėja, kai kaina grįžta, yra dar vienas teigiamas ženklas, į kurį reikia atkreipti dėmesį.

Pagrindinis dėmesio ženklas (GPGB)

Žetonas pabrango maždaug 70 % nuo žemiausių 2019 m. rugsėjo mėn., tačiau istoriškai kainų diapazonas nuo 2.2 tūkst. iki 3 tūkst. pasiūlė reikšmingą padidėjimą apie 90 proc., todėl tai yra viena iš perspektyviausių kriptovaliutų kitame bulių bėgime.

Pagrindinė dėmesio ženklo savaitės diagrama

Praėjusią savaitę buvo išspausdintas antras didžiausias skaičius nuo 2019 m. balandžio, kai kaina pasiekė aukščiausią lygį. Kaina dabar bandoma iš naujo išsiveržti. Verta stebėti kitą savaitės uždarymą. Jei per trumpą laiką reikšmingo susitraukimo neįvyks, tai bus ženklas, kad kaupimo fazė baigėsi.

Tvirti pagrindai taip pat palaiko pagrindinį dėmesio ženklą ir ji buvo įtraukta į mūsų didžiausią ilgalaikį potencialą turinčių monetų sąrašą.

NEO

Vadinamasis Kinijos Ethereum Meškų turguje buvo stipriai sumuštas, o kaina ilgą laiką buvo prekiaujama staigiu kritimo tendencija. Šiuo metu moneta pakilo 60% nuo apačios, bet vis tiek yra maždaug 800 %, kad vėl pasiektų viršūnę.

NEO savaitės diagrama

Spalio pabaigoje kaina pakilo virš pagrindinės tendencijos linijos ir buvo nepaprastai didelė ir nuo tada svyravo tarp 0.00144 ir 0.1160 BTC. Apimtis sumažėjo atsitraukus ir vėl pradėjo kilti, kai kaina artėjo prie viršutinės diapazono ribos. Tai labai teigiamas ženklas.

Taip pat įdomu pastebėti, kad kaina formuojasi a puodelis ir rankena raštas aplink apačią. Paprastai tai yra buitinė struktūra, galinti suteikti daugiau įrodymų apie pasikeitimą.

0x (ZRX)

Žetonas turi savo struktūrą, labai panašią į NEO. Kaina šiuo metu padvigubėjo nuo žemiausio lygio, tačiau turi maždaug 700% didėjimo potencialą iki visų laikų aukštumų, pasiektų 2018 m. gegužės mėn. Verta pastebėti, kad kaina pakilo, kol rinka kovojo su stipriu lokių turgumi. Prekybininkai turėtų į tai atsižvelgti, nes tai yra galimo derėjimo su Bitcoin ir likusia rinka indeksas.

Kaina, nukritusi iki 1400 satošių, ir atšokusi atšoka lemia ilgalaikės nuosmukio tendenciją. Taip pat šiuo atveju perkėlimas buvo siejamas su reikšmingu apimties padidėjimu, kuris patvirtina jo svarbą.

ZRX savaitės diagrama

Iš esmės žetonu prekiaujama visose pagrindinėse biržose, o komanda turi tvirtą ryšį su Kripto bendruomene. Be to, 2019 m. paraboliškai išaugo DeFi aplinka ir tokenas galėtų atlikti svarbų vaidmenį tarp perspektyviausių kriptovaliutų kitame bulių bėgime.

Kaip pasinaudoti šių sąrankų pranašumais?

Priklausomai nuo strategijos, kurios norite laikytis, dabartinėmis rinkos sąlygomis gali būti naudingi skirtingi metodai.

  • Pirkite „Dip“: Pagauk kiekvieną kainos kritimą ir įsigyk geresnėmis kainomis. Kai rinkos tendencijos iš esmės didėja, pirkimo rizika / atlygis visada yra pelningesnis, o pirkimas nuosmukio metu padidina galimą naudą. Ši strategija apima dėmesį ir greitą reakciją į galimus kainų pasikeitimus. 
  • Pirkite The Breakout: Kai rinkos nepastovumas mažėja ir tampa neaišku, kokia bus kito kainos judėjimo kryptis, galima palaukti pagrindinių lygių prasiveržimo ir tada nusipirkti monetą.
  • Kaupti: tai strategija susideda iš periodiško vienos ar kelių konkrečių monetų pirkimo. Pozicijos padalijimas keliems užsakymams suteikia galimybę pirkti ir už mažesnę kainą, sumažinti vidutines pirkimo išlaidas ir padidinti pelną, kai kaina pakyla.

Pasirinkite strategiją, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius ir rinkos lūkesčius niekada nepamirškite taikyti pagrindinio rizikos valdymo taisyklės.

Prekyba saugi!

ATSISAKYMAS

Nesu analitikas ar investicijų patarėjas. Viskas, ką pateikiu šioje svetainėje, yra tik orientavimo, informacinio ir švietimo tikslais. Turėtumėte savarankiškai patikrinti visa informacija mano poste. Negaliu būti laikomas atsakingu už jokius nuostolius ar žalą, padarytą remiantis tokia informacija. Atkreipkite dėmesį, kad prekyba kriptovaliutomis susiję su dideliu rizikos laipsniu.