Kripto automatizuota prekyba

Vienas žingsnis į priekį – gali būti kito Meškų turgaus dugnas

Bitcoin / JAV doleris (BITSTAMP: BTCUSD) Kitas lokių turgus

Visi bando išsiaiškinti, koks bus dabartinės Bullių turgaus pikas. Tačiau investuodami turite būti žvelgiantys į ateitį ir galvoti į priekį. Nors dabartinio rinkos ciklo tikslinė kaina vis dar labai neaiški, gali būti lengviau numatyti, kokia bus kitos meškų rinkos kainų riba.

Žvelgiant į ankstesnius ciklus, abiem atvejais parabolinė pakilimo tendencija turėjo trumpą pakartotinio kaupimosi fazę maždaug pusėje kelio. Kainų lygis, kuriam esant tas konsolidavimas vyksta rinkoje, praėjus metams po to paties lygio, kuriuo sekė Meškų rinka, gavo galutinį palaikymą.

Ką daryti, jei dabartinė į šoną kaina veiks Bitcoin numato didesnį kainų kritimą, o ne naują koją? Tai įmanoma, bet mažai tikėtina. Paprastai parabolinės pakilimo tendencijos baigiasi daug ryškesniu būdu. Tinklo duomenys ir makro aplinka vis dar yra teigiami, o tai gali būti palaikomasis užpakalinis vėjas kelis mėnesius.

Kodėl svarbu numatyti kitos Meškos rinkos dugną? Kadangi žinodami, kad turite galimybę pirkti žemiau tokių lygių, jūsų investicija žymiai padidės ir apsaugo jūsų paskirstymą būsimų lėšų išmokėjimo metu. Trumpalaikis nepastovumas gali šiek tiek numušti kainas, bet dolerio kaštų vidurkį Bitcoin gali būti labai įdomi ilgalaikė strategija.

Geriausias laikas kaupti Bitcoin buvo prieš metus. Antras geriausias laikas gali būti dabar.