Kripto automatizuota prekyba

Didysis poslinkis

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

Pastarojo meto Bitcoin silpnumas įrodo galimybę sužibėti kitoms kriptovaliutoms, todėl investuotojams ir prekybininkams bus įdomu. nepastovumas išnaudoti. Kiti mėgsta Altcoins.

Raudona linija diagramoje rodo, kaip sparčiai mažėja Bitcoin dominavimas, o tai reiškia, kad į Altcoins patenka naujas kapitalas. Kiekvienas prekiautojas, vertindamas, kokia yra tinkamiausia investavimo strategija, turi turėti omenyje šią dinamiką. Nepaisant Bitcoin Sustabdžius savo eksponentinę kilimo tendenciją, faktas, kad likusi rinkos dalis vis dar tvirtai jaučiasi, yra tvirtas patvirtinimas, kad makro vaizdas yra teigiamas ir bulių rinka vis dar veikia. Pastaraisiais mėnesiais tie, kurie seka mūsų rinkos atnaujinimus, dabar gali atpažinti Bitcoin dominavimo vertę kaip vertingą metriką, leidžiančią įvertinti besikeičiančius šio Bull ciklo etapus.

Jei manote, kad praleidote pirkinį Bitcoin mažesnėmis kainomis Altcoins gali suteikti jums antrą galimybę. Pelnas iš Alts ir pardavimas Bitcoin artimiausiomis savaitėmis greičiausiai bus unikali galimybė sukaupti daugiau BTC prieš kitą koją į viršų.

Šią savaitę gandas apie Facebook pridėti Bitcoin į savo lobių atsargas atsiskleidė kaip tik gryna spekuliacija. Tačiau tai gali būti tik laiko klausimas, kada kita didelė korporacija paskelbs įžengusi į kriptovaliutų erdvę. Ir su a Bitcoin pasiūla, kuri biržose vis mažėja, kainos kryptis gali būti tik į viršų.