Kripto automatizuota prekyba

Nėra nemokamų priešpiečių

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT) rizikos valdymas

Ar nekentėte šios savaitės rinkos žlugimo? Nekaltink Elono, nei Kinijos, nei JPMorgan. Pakalbėkime apie prekybos rizikos valdymą.

Rinka buvo perkaitusi, o naujokams reikėjo išmokti svarbiausią investavimo pamoką. Nieko nėra lengva, ir nemokamų pietų nėra. Tie, kurie tai išgyveno aštrus kainų kritimas kruopščiai valdė savo riziką, galbūt su stop loss. Tačiau geriausias patarimas nepastovumas rinkos dalis yra susikaupti ir laikytis pradinio plano.

Taip pat gali būti naudinga pažvelgti į praeitį ir ieškoti panašių modelių. Istorija niekada nesikartoja, bet dažnai rimuojasi. Bitcoin praėjo tą patį kelią pernai, nuo liepos iki rugsėjo (parodyta diagramos apačioje). Ilga šoninė rinka numatė rimtą kainų korekciją, dėl kurios kainos buvo konsoliduojamos dar vieną mėnesį, o po to vėl pakilo su didesniu pasitikėjimu.

Tokie modeliai aiškiai parodo, kaip turto paklausa ir pasiūla persiskirsto pagal pagrindinius lygius. Primename, vieną kartą Bitcoin viršijo ankstesnį rekordą – 12,000 250 USD, jo kaina per tris mėnesius pakilo XNUMX%. Jei išsipildys tas pats scenarijus, „Altcoin“ kurį laiką gali turėti dar didesnį pranašumą Bitcoin pritraukia visą investuotojų ir prekiautojų dėmesį.

Nepamirškite atsargiai valdyti rizikos, kol atsiras daugiau stiprybės ženklų. Negautas pelnas yra vertas daugiau nei realizuotas nuostolis!