Partnerystė Coinrule Skystis
Kripto automatizuota prekyba

Nauja strateginė partnerystė tarp Coinrule ir Liquid – pirmaujanti Azijos pasaulinė birža – dar labiau palengvina prekybą kriptovaliutų visuose žemynuose.

Dar kartą visus partnerius atrenkame pagal jų reputaciją ir patikimumą. Skystis puikiai tinka šiam profiliui, per daugelį metų sukūręs tvirtą reputaciją dėl savo prekybos patirties, patikimumo ir saugumo. Šiandien, val Coinrule džiaugiamės galėdami pranešti apie strateginę partnerystę su Liquid Exchange.

Skystis yra palyginti jauna birža, pradėta 2018 m., o jos patronuojanti įmonė „Quoine“ dirba nuo 2014 m. Birža įsikūrusi Japonijoje, kur turi Japonijos finansų priežiūros institucijos išduotą licenciją. Visų pirma tai yra pagrindinis patikimumo įrodymas. 

Coinrule prekybininkai dabar turi papildomą galimybę savo prekybos sistemoms, nes Liquid siūlo platų prekybos porų asortimentą, kai kuriais iš jų neprekiaujama jokioje kitoje biržoje, kuriai iki šiol taikoma Coinrule.

Pavyzdžiui, mūsų vartotojai dabar gali prekiauti Qash, vietinė Liquid moneta, palyginti su kita kriptovaliuta arba pasirinkta fiat valiuta.

„Tokia sinergija, kaip ši, daro kriptovaliutų erdvę stipresne ekosistema. Nuo pat pradžių, val Coinrule, mes žiūrėjome į Liquid kaip patikimo prekės ženklo pavyzdį, pagerinantį žmonių prieigą prie prekybos. Aš matau daug abipusių ketinimų aptarnauti mažmenininkus su dizaino įrankiais. 

Gabriele Musella – generalinis direktorius, Coinrule

Kas mums labiausiai patinka

Skirtingai nuo kitų biržų, Liquid leidžia prekiauti keliomis monetomis, palyginti su tam tikromis FIAT valiutomis. Pavyzdžiui, prekybininkai gali pasirinkti pirkti ir parduoti Bitcoin, palyginti su EUR, USD, SGD, JPY, AUD ir HKD. Rinkos nepastovumo laikais tai yra didelė pridėtinė vertė prekybininkams, ieškantiems daugiau galimybių.

Turėdami prieigą prie daugiau FIAT valiutų, dabar mūsų vartotojai visame pasaulyje gali lengvai gauti FX. Sumanus valiutos kurso pozicijų valdymas galėtų būti plataus portfelio valdymo strategijos dalis.

Pagerinkite savo prekybos sistemą naudodami skystis užsakymų knygos ir konkurencingi prekybos mokesčiai

Jei ieškote profesionalios prekybos patirties, Liquid yra tinkamas pasirinkimas jūsų poreikiams. Visi žinome, kad siauras bid/sk skirtumas ir dideli užsakymų dydžiai pavedimų knygose padidina sandorių tikslumą ir pagerina automatizuotos sistemos našumą. 

Liquid yra viena didžiausių biržų visame pasaulyje.

Kitas svarbus aspektas, į kurį reikia atkreipti dėmesį sprendžiant, kurioje prekybos vietoje taikyti savo prekybos strategiją, yra sandorių kaina.

Liquid taiko labai konkurencingus prekybos mokesčius. Prekybininkai moka tik 0.10 proc., o įmokos tarifas gali būti sumažintas iki 0.05 proc. QASH žetonai. Tai dar vienas jūsų strategijų grįžimo tobulinimo šaltinis!

Bus daugiau naudos

Coinrule Liquid's prekiautojams suteiks galimybę kurti pritaikytas pažangias prekybos strategijas ir efektyviau valdyti savo kriptovaliutų atsargas.

Tuo tarpu mes tikimės, kad išnagrinėsime papildomas bendradarbiavimo su birža galimybes, kad suteiktume daugiau naudos Coinrule vartotojų ir skysčių prekiautojų. 

Mūsų misija pasiūlyti kiekvienam prekybininkui reikalingus įrankius, padedančius pagerinti jo prekybos rezultatus ir valdyti monetas visomis rinkos sąlygomis, tęsiasi. Sekite naujienas, nes netrukus paviešinsime daugiau naujienų apie šią partnerystę… 

Coinrule

Coinrule leidžia automatizuoti investicijas įvairiose platformose, kad apsaugotumėte savo lėšas ir gautumėte kitą rinkos galimybę.

Interneto svetainė: https://coinrule.io

Kontaktinis taškas: [apsaugotas el. paštu]

„Onepager“