Coinrule Okex prekybos partnerystė
Kripto automatizuota prekyba

Coinrule & OKEx partneris iki pirmaujančios prekybos patirties

Kripto rinka niekada nemiega ir visada vystosi. Kaip ir mes. Kiekvieną dieną sunkiai dirbame, kad savo prekiautojams pateiktume galingiausias galimybes sukurti pelningas automatizuotas prekybos strategijas. Geriausių biržų pasirinkimas neabejotinai yra esminė bet kurios prekybos sistemos dalis.

Šiandien džiaugiamės galėdami pranešti apie naują strateginę partnerystę su OKEx birža.

OKEx yra patikimas pasirinkimas kriptovaliutų prekiautojams ir yra puiki kriptovaliutų prekybos vieta. Coinrule ir OKEx nauja prekybos partnerystė leis Coinrule prekybininkus įtraukti naujų monetų į savo automatizuotos prekybos strategijas. Laikui bėgant birža parodė didelius apimties etapus ir tapo viena iš labiausiai pasaulyje pripažintų biržų. 

Kodėl mums tai patinka

OKEx pateikia keletą karščiausių monetų, kurios pastaraisiais mėnesiais sulaukė didelio prekybininkų susidomėjimo. Kai ažiotažas pasiekia monetą, tarp prekybininkų užsidega spekuliacijos, kurios savo ruožtu virsta nepastovumu. Prekiautojams patinka nepastovumas ir jie gali išnaudoti visas galimybes taikydami automatizuotą prekybos strategiją Coinrule. 

Atsižvelgus į trumpalaikes galimybes, šios monetos turi tvirtą pagrindą ir potencialą pranokti ateityje.

„OKEx Utility Token“ (OKB)

OKB yra vietinis OKEx prekybos platformos ženklas. Ji siūlo puikią naudą visoje biržoje, pvz., įdomų sandorių mokesčių sumažinimą turėtojams ir prieigą prie OKB Jumpstart, OKEx Token Sale Platform. 

Žetono kaina nuolat kyla, o tai atspindi nuolatines naujoviškų funkcijų ir produktų, kuriuos skelbia OKEx komanda, išleidimą. Vienas iš pagrindinių tolesnio kainų kilimo katalizatorių galėtų būti OKEx patentuotos blokų grandinės OKChain pristatymas ateinančiais mėnesiais. Dėl to 2020 m. antroje pusėje bus išleista decentralizuota mainų versija.

OKEx supakavo savo veiksmų planą su įdomiais planais. Didelį prioritetą bendrovė ketina teikti finansinių dApps kūrimui. Dėl to OKEx gali tapti svarbiu nauju žaidėju DeFi ekosistemoje. 

Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su tokia pažangia įmone. Ateityje tai gali atverti naujų automatizuoto investavimo per decentralizuotą platformą naudojimo atvejų, sukuriant naują vertę ir trikdančias galimybes mūsų prekybininkams.

Gabriele Musella, generalinis direktorius Coinrule

Kitos įdomios monetos

Digibyte yra viena iš seniausių blokų grandinių, paleista 2014 m. ir remiama aistringos savanorių bendruomenės. Nors daugumai kriptovaliutų bendruomenės mažai žinoma, ši blokų grandinė yra sukurta remiantis patikimomis technologijomis ir niekada nebuvo susijusi su jokia su sukčiavimu susijusia veikla. 

Per pastaruosius du mėnesius „DigiByte“ išgyvena savo „Altseason“, kai kaina JAV doleriais išaugo daugiau nei 800%. Tai kartu su labai dideliu nepastovumu, kuris visada suteikia puikių galimybių, kurias automatizuota prekybos strategija gali sugauti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. OKEx yra pati likvidžiausia birža, kurioje mūsų prekiautojai gali sukurti automatizuotas prekybos strategijas, kuriose dalyvauja DGB.

Wirex. Daugelis projektų 2017 m. žadėjo išleisti su kriptovaliuta susietas kredito korteles. Norėdami tai padaryti, jie surinko lėšas iš labai populiarių ICO. Daugeliui nepavyko pristatyti savo kortelių, ir tik nedaugeliui pavyko pasiekti bent kokių reikšmingų rezultatų.

Wirex pasirinko priešingą požiūrį. Pirmiausia bendrovė sukūrė stabilią produktų ekosistemą, o vėliau per OKEx platformą pradėjo savo IEO. „Wirex“ šiuo metu yra sparčiai augantis pasaulinis kriptovaliutų žaidėjas, o ilgalaikė jų žetono vertė turėtų atspindėti jos potencialą. OKEx yra vienintelė prekybos vieta, kurioje Coinruleprekybininkai gali automatiškai prekiauti WRX žetonu.

Daugiau ateiti

šiandien Coinrule ir OKEx paskelbė apie naują prekybos partnerystę ir džiaugiamės galimais rezultatais, kurie ilgainiui atvers fantastiškas galimybes. Planuojame ištirti tolesnes bendradarbiavimo su OKEx galimybes, kad suteiktume naujų privalumų abiem mūsų vartotojų bazėms. 

Mūsų misija išlieka ta pati. Norime leisti prekiautojams gauti prieigą prie galingų įrankių, skirtų pagerinti savo prekybos sistemų našumą, saugiai valdyti savo turtą visomis rinkos sąlygomis. 

Sekite naujienas, nes netrukus pateiksime daugiau informacijos apie šią partnerystę… 

Sukurkite savo pirmąją automatizuotą strategiją OKEx dabar!