Kripto automatizuota prekyba

40% Cashback KuCoin juodojo penktadienio pasiūlymas

Pasiruoškite padidinti savo prekybą laukiamiausiu metų pasiūlymu! 

Juodojo penktadienio kampanija su KuCoin is dabar gyvenk ir bėga pro šalį 30th 2023

Kvalifikuoti prekybininkai gali mėgautis iki 40% grynųjų pinigų grąžinimo dėl prekybos mokesčių:

✅1 prizas: išparduokite mažiausiai 100 XNUMX USD Coinrule on KuCoin taškas arba ateities sandoriai, ir gaukite 20 % grynųjų prekybos mokesčių kaip grynųjų pinigų grąžinimą

✅2 prizas: prekiaukite mažiausiai 1 mln. USD Coinrule „KuCoin Spot“ arba „Futures“ sandoriuose gaukite 40% grynųjų prekybos mokesčių kaip grynųjų pinigų grąžinimą

Tai riboto laiko galimybė, nepraleiskite jos!

Taisyklės, kurias reikia atsiminti:

  1. Kad būtų tinkama, prekyba turi būti vykdoma tik per Coinrule
  2. Prekybos apimtis = neatidėliotina apimtis *1 + ateities sandorių apimtis *1.
  3. Grynųjų pinigų grąžinimas pagrįstas „grynuoju“ prekybos mokesčiu, kurį sudaro KCS naudojimo, sandorio šalies rinkos formuotojų nuolaidų ir kitų nuolaidų kuponų naudojimo atvejai. 
  4. KuCoin pasilieka teisę diskvalifikuoti ir atšaukti bilietus dalyviams, kurie šios veiklos metu užsiima nesąžininga ar įžeidžiančia veikla. Tai apima masinę sąskaitų registraciją, kad būtų galima gauti papildomų apdovanojimų, ir bet kokią kitą veiklą, susijusią su neteisėtais, nesąžiningais ar žalingais tikslais. 
  5. Visi prizai bus išdalinti per 7 darbo dienas po akcijos pabaigos.

Patikrinkite, kaip prijungti KuCoin Komercinis ir ateities on Coinrule.

Kodėl Coinrule?

Coinrule yra daugiau nei tik prekybos platforma. Tai jūsų vartai į strategiją, automatizavimą ir sandorių vykdymą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, nereikia nuolat stebėti rinkų. Mūsų patogi sąsaja, prekyvietė ir platus iš anksto nustatytų prekybos šablonų asortimentas leidžia tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems prekybininkams lengvai maksimaliai išnaudoti savo prekybos potencialą.

Apie „KuCoin“

KuCoin yra pasaulinė kriptovaliutų birža, kurioje galima įsigyti daugybę skaitmeninių išteklių ir kriptovaliutų. 2017 m. rugsėjį pradėta kurti KuCoin išaugo į vieną populiariausių kriptovaliutų biržų ir jau turi apie 29 milijonus registruotų vartotojų daugiau nei 200 šalių ir regionų visame pasaulyje. Būdama kriptovaliutų brangakmenių namais, KuCoin parėmė daugiau nei 750 projektų su 1,300 ir daugiau prekybos porų. Daugiau nei 200 projektų pasaulinė premjera buvo įtraukta į KuCoin. KuCoin šiuo metu yra viena iš 5 geriausių kriptovaliutų biržų pagal CoinMarketCap ir Coingecko.

Atminkite, kad laikrodis tiksi, ir šie pasiūlymai galios ne amžinai. Atnaujinkite savo prekybos strategiją naudodami Coinrule ir išnaudokite visas šio juodojo penktadienio galimybes.

Sėkmingos prekybos,  

Šios Coinrule Komanda