Kripto automatizuota prekyba

Realybė pranoksta fantastiką

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Grožinės literatūros autoriai šimtmečius bandė numatyti, kaip atrodytų ateitis. Jie visada pastūmėjo savo vaizduotę į neįmanomo ribą, o galiausiai, atsiradus Dogecoin, fantastika virto realybe.

Tikriausiai niekas nebūtų atspėjęs, kad mielo ir žaismingo šuns vardu pavadinta „valiuta“ būtų buvusi ant slenksčio, prasidėjusios pasaulinės revoliucijos tarp milijonų žmonių.

Praėjusią savaitę Dogecoin šoktelėjo iki juokingo lygio, todėl jo rinkos kapitalizacija tapo panašia į Polkadot ir Cardano . Pažymėtina, kad „Dogecoin“ plėtros planas beveik nulinis, o kai kurie ryškiausi kriptovaliutų kūrėjai dirbo su „Polkadot“ ir Cardano metų. Tokia memo galia 2021 m.

Nors visų akys nukreiptos į Dogecoin ir kitas memų monetas, Ethereum nutrūksta tai, kas gali pasirodyti kaip 18 mėnesių trukmės kaupimo fazė Bitcoin terminai. Sunku įvertinti naujojo potencialą Ethereum tinkamai pakilti, nes šiais laikais nė vienam prekybininkui ar investuotojui neberūpi vertinimai. Realybė tokia, kad „Ethereum“ tinklas kiekvieną dieną užtikrina milijardų dolerių vertės sandorius, o naujas kapitalas ir naudotojai nuolat patenka. Į tai tikrai reikia atsižvelgti. Nesvarbu, ar tai tik fikcija, ar tikrovė, geriau stovėkite ant žemės ir prekiaukite saugiai.