gaukite kriptovaliutų pinigų grąžinimą naudodami OKEx
Kripto automatizuota prekyba

Prekiaukite „Okex“ ir gaukite kriptovaliutų grąžinimą į savo mėgstamą monetą!

CoinruleĮmonės misija yra padaryti automatizuotą prekybą tikrai patogią vartotojui, leidžiančią kiekvienam sukurti pažangias prekybos sistemas atliekant kelis paprastus veiksmus. Neseniai paskelbėme apie naują partnerystę su OKEx. Šiandien džiaugiamės galėdami atskleisti pirmąjį šio bendradarbiavimo rezultatą. Pirmosios 100 sąskaitų, dalyvaujančių šioje akcijoje, gaus 100% kriptovaliutų grąžinimą Coinrule„Hobbyist Premium“ planas. 

OKEx prekybos skatinimas

Jei atidarote paskyrą OKEx per mūsų Registracijos nuoroda, prijunkite prie jo Coinrule ir prekiauti bent 100 USD vertės kriptovaliuta. Galite reikalauti 40 USD pinigų grąžinimo už „Premium“ planą Coinrule. 

Geriausias iš visų? Galite nuspręsti, kokia moneta bus denominuotas kriptovaliutų grąžinimas. Pasiruošk! Išsirinkite monetą, kurios kainos padidėjimas yra didžiausias, o mes atsiųsime ją tiesiai į Jūsų piniginę! Galite rinktis iš dešimties didžiausią rinkos kapitalizaciją turinčių monetų.

Štai žingsniai norint dalyvauti šioje reklamoje:

  • Sukurkite paskyrą Coinrule
  • Prenumeruokite vieną iš mūsų Aukščiausio lygio planai (Hobbyistas, prekybininkas arba profesionalas)
  • Susikurkite naują paskyrą OKEx per mūsų Registracijos nuoroda
  • Prijunkite savo OKEx paskyrą prie Coinrule
  • Sukurkite vieną ar daugiau automatinių strategijų naudodami Coinrule ir per akcijos pabaigą (liepos 100 d.) prekiaukite OKEx parduotuvėje bent 17 USD
  • Susisiekite su mumis per pokalbį programoje arba el. paštu
  • Coinrule per tris dienas perves pasirinktas monetas

Trys aktyviausios paskyros per akcijos laikotarpį gaus papildomą atlygį tiesiai į savo OKEx paskyrą!

Trys geriausios sąskaitos, kurių prekybos apimtis buvo didžiausia per 1 mėnesio akcijos laikotarpį, gaus atitinkamai 50 XNUMXUSDT, 30 XNUMXUSDT ir 20 XNUMXUSDT kaip papildomą OKEx teikiamą atlygį.

Atraskite OKEx

OKEx yra viena didžiausių pasaulinių kriptovaliutų biržų. OKEx yra viena likvidžiausių kriptovaliutų prekybos vietų. „Coinmarketcap“ duomenimis, OKEx yra trečia pagal dydį birža pagal prekybos apimtį. Prekiaudami OKEx, rasite daugiau nei 300 sąraše esančių prekybos porų, kurios suteiks jums daug galimybių jūsų prekybos strategijoms.

Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo prekiautojams galimybę sukurti pažangias prekybos sistemas OKEx, kuri turi puikų novatoriškų funkcijų ir saugumo kriptovaliutų erdvę! 

Paskubėkite prisijungti prie akcijos, laisvų vietų tik 100! 

Ar turi Coinrule sąskaita? Registruotis čia
Sukurkite savo sąskaitą OKEx čia