Coinrule plečiasi naujais serveriais
Kripto automatizuota prekyba

Coinrule Plečiasi visame pasaulyje su naujais serveriais

Dėl mūsų vartotojų skaičiaus padidėjimo visame pasaulyje, Coinrule keičiasi lygiagrečiai! Coinrule plečiasi visame pasaulyje su naujais serveriais JAV ir Jungtinėje Karalystėje, kad pagerintų vartotojų patirtį, prekybos greitį ir pasiūlytų regionui būdingas prekybos poras, tokias kaip USDBTC „Coinbase Pro“.  

Kasdien vis geriau Coinrule

Nauji serveriai pagerina taisyklių vykdymo greitį – tai didelis pasiekimas, atsižvelgiant į didėjantį automatizuotų strategijų, veikiančių mūsų sistemose, skaičių. Įprasta situacija, kad prekybos tarpininkų veikla pablogėja, kai į rinkas patenka didesnės apimties. Netgi pagrindinės biržos ir prekybos platformos (Robinhood!) patyrė laikinų nuosmukių per didelio nepastovumo prekybos valandas. Mūsų misija yra pasiūlyti savo vartotojams patikimus prekybos įrankius, kurie padidina jų piniginės vertę, ypač kai atsiranda geriausios galimybės.

Naujų serverių pridėjimas taip pat padidina platformos saugumą padidindamas serverių infrastruktūros stiprumą. Coinrule dabar gali pasikliauti patikima ir pertekline debesų struktūra, kuri garantuoja verslo tęstinumą įvykus prastovos įvykiams atskiruose serveriuose.

Geografinių sienų kirtimas

Kai kurios biržos taiko apribojimus „Fiat“ piniginėms, atsižvelgiant į prekybininko vietą. Naudotojams, gyvenantiems JAV, savo piniginei reikia JAV debesyje pagrįsto prekybos roboto, kaip ir JK gyvenantiems vartotojams reikia vykdyti savo strategiją toje pačioje šalyje esančiame serveryje, kad galėtų pasiekti visą turtą, leidžiamą atsižvelgiant į jų gyvenamąją vietą. Pasaulinė serverio aprėptis leis mums suteikti USD ir GBP piniginės prieigą JAV ir JK prekybininkams.

Dabar visi vartotojai yra priskirti jų serverio regionui, atsižvelgiant į jų šalies geografinę vietą registracijos proceso metu. Aukščiausios kokybės vartotojai dabar turi galimybę pakeisti serverį, kuriame veikia jų taisyklės, atsižvelgdami į jų nuostatas. Dabar siūlome naują funkciją, kurioje galite pasirinkti savo serverio geografinį regioną. Norėdami pakeisti regioną, kuriame yra jūsų serveris, galite paspausti Nustatymai ir išskleidžiamajame meniu pasirinkti regioną.

Serverio regiono jungiklis, skirtas aukščiausios kokybės vartotojams

Coinrule plėstis visame pasaulyje naujais serveriais yra tik naujas žingsnis siekiant sukurti naujovišką prieigą prie investavimo galimybių per automatizuotą prekybą. Mūsų veiksmų plane gausu patobulinimų ir naujų funkcijų, kurios bus išleistos ateinančiais mėnesiais. Sekite naujienas!

Coinrule Tęsia sutelktinio finansavimo kampaniją, kad paskatintų finansų ateitį.

Prieš baigiant, paskutinis priminimas: paleidus paprasčiausią išmanųjį asistentą prekybai ir išaugus į išskirtinį pasirinkimą JK įsikūrusiems kriptovaliutų prekiautojams Coinrule šiuo metu plečia savo paslaugų pasiūlą ir pradėjo Seedrs sutelktinio finansavimo kampaniją, kuri leis mums dar labiau padidinti funkcijas.

Investuokite į finansų ateitį šiandien (tačiau atminkite, kad investuojant kapitalui kyla pavojus!)