Coinrule Kapitalo pritraukimas
Kripto automatizuota prekyba

Coinrule Sėkmingai uždaro 700 XNUMX USD lėšų rinkimą, kad būtų galima demokratizuoti prieigą prie automatizuotos prekybos

Po sėkmingos Crowdfunding kampanijos Sėjamosios, Coinrule baigė savo 700,000 200 USD vertės pradžią ir viršijo savo finansavimo tikslą daugiau nei XNUMX%. 

Be to, Coinrulebendruomenės ir rėmėjų, kurie galėjo investuoti į raundą tiesiogiai per „Seedrs“, prie lėšų rinkimo taip pat prisijungė patyrusių angelų investuotojų grupė, taip pat „Zilliqa“ investicinė grupė, ZilHive. Su naujais investuotojais Coinrule dabar gali pasigirti stipria investuotojų ir patarėjų komanda, kurią sudaro ir MKB bankas, Coinruleinvestuotojas nuo pirmojo finansavimo etapo ir patarėjai, įskaitant dr. Andrea Baronchelli, prestižinio UCL blokų grandinės technologijų centro mokslinį bendradarbį, Johną Austiną, buvusį IG indekso vyriausiąjį strategijos pareigūną ir Oliverią Snoody, buvusį „Twitter“ prekės ženklų rinkodaros vadovą ir viceprezidentą. rinkodaros srityje „Deliveroo“.

Šis finansavimas leis Coinrule plėsti komandą, plėstis į sparčiai augančią žetonų prekybos akcijomis rinką ir pateikti paprasčiausią naudoti atgalinio patikrinimo įrankį – visa tai skirta mūsų misijai padaryti pažangius prekybos įrankius prieinamus paprastiems žmonėms ir padėti kurti ateitį. finansų per intuityvią, automatizuotą prekybą. Aktyvus investavimas neturi būti skirtas tik rizikos draudimo fondams ir profesionalams. Paprasti žmonės, turintys mažai laiko, bet turintys tinkamus įrankius, gali konkuruoti. Mes ir toliau vykdome savo misiją iki 2021 m.!

Be šios sėkmingos finansavimo kampanijos nebūtų buvę įmanoma Coinrulenuostabi bendruomenė. Prisijungė per 600 individualių investuotojų Coinrule„Seedrs“, įskaitant daugelį mūsų ilgalaikių vartotojų ir investuotojų. Esame dėkingi kiekvienam iš jūsų už nuolatinį palaikymą, atsiliepimus ir įvertinimą. Mūsų pagrindinis tikslas yra grąžinti pasitikėjimą, kurį gavome iš jūsų visų vykdydami savo misiją ir paprastiems žmonėms pristatyti pasaulį keičiančias prekybos technologijas.

Prekiaukite saugiai,

Gabrielė ir Olegas