Coinrule ant Seedrs
Kripto automatizuota prekyba

Coinrule yra Crowdfunding, Live on Seedrs!

IŠsaugokite datą Coinrule atveria duris bendruomenei. Nesvarbu, ar esate mažas, ar didelis investuotojas, prisijunkite prie mūsų kelionės, kuri prasidės spalio 14 d. vienoje aktyviausių JK privačių įmonių finansuotojų „Seedrs“!

Prekyba yra sudėtinga! Tam reikia suprasti rinką, planuoti tinkamą strategiją ir šaltakraujiškai ją įgyvendinti. Rinkos yra atviros 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, o galimybės, kaip ir rizikos, gali atsirasti bet kuriuo metu. Sunku laikytis plano, kad ir ką rinka tau pateiktų.

Coinrule leidžia automatizuoti investicijas keliose platformose, kad apsaugotumėte savo lėšas ir gautumėte kitą puikią rinkos galimybę, neišmokę nė vienos kodo eilutės. Unikali priemonė visiems neprofesionaliems prekiautojams, investuotojams mėgėjams, trokštantiems prekybininkams ir „normaliems“ žmonėms, norintiems valdyti savo santaupas.

2020-ieji buvo fenomenalūs metai Coinrule. Komanda daugiau nei dvigubai padidino vartotojų bazę, padidino jų skaičių ir dabar kiekvieną mėnesį platformoje vykdo daugiau nei dešimt tūkstančių sandorių. 

Mes kalbėjomės su šimtais jūsų kiekvieną metų dieną. Tai atsiliepimai, parama ir aistra iš Coinrulebendruomenė, kuri leido pasiekti šį nuostabų augimą.

Dabar Atidarome duris

Demokratizuoti prieigą prie investavimo galimybių per automatizuotą prekybą yra mūsų misija – valdžia grąžinama žmonėms, o ne rizikos draudimo fondams. Tokiai kompanijai kaip Coinrule, niekada nekilo abejonių, kad mūsų bendruomenės įtraukimas yra geras būdas. Sutelktinis finansavimas suteikia mūsų vartotojams, paprastiems žmonėms ir fintech entuziastams galimybę paremti verslą, kuriuo jie tiki, ir mainais gauti naudos iš įmonės sėkmės. 

Coinrule dabar transliuoja tiesiogiai su a Seedrs sutelktinio finansavimo kampanija, prisijunkite prie mūsų įdomios kelionės (atminkite, kad investuodami kapitalą rizikuojate).

Prisijungę prie kampanijos dabar taip pat galite gauti išskirtinių apdovanojimų ir privilegijų, nuo nemokamos prieigos iki CoinruleIšplėstiniai planai suteikia galimybę tiesiogiai formuoti mūsų veiksmų planą. 

Ką turi ateitis

2020-ieji buvo tik pradžia. Paleidus labiausiai pradedantiesiems palankią prekybos strategijų platformą, Coinrule dabar kuria investicinę ekosistemą, kuri sukasi apie automatizavimą. Nuo strategijų testavimo iki ekspertų investuotojų sekimo, arbitražo galimybių radimo ir automatinio geriausių kainų gavimo visose prekybos platformose – daug daugiau ateis.

Norint įgyvendinti šią viziją, reikalinga jūsų parama. Prisijungdami Coinrule Turėdami vos 10 svarų sterlingų, dabar galite gauti akcijų ir tapti „Future of Finance“ dalimi. Ir geriausia, Coinrule kaip SEIS patvirtinta įmonė, leidžia pretenduoti į iki 50% investuotos sumos kaip gyventojų pajamų mokesčio lengvatą.

Ko lauki? Padaryk skirtumą. Išmokti daugiau apie finansų ateitis šiandien!

Teisinis atsisakymas:

Investavimas yra susijęs su rizika, įskaitant kapitalo praradimą, nelikvidumą, dividendų nebuvimą ir sumažinimą, ir tai turėtų būti daroma tik kaip diversifikuoto portfelio dalis. Prieš investuodami perskaitykite įspėjimus apie riziką. Investuoti turėtų tik tie investuotojai, kurie supranta šią riziką. Mokesčių tvarka priklauso nuo individualių aplinkybių ir gali keistis ateityje. Seedrs jums neteikia investicijų rekomendacijų, todėl bet koks investicinis sprendimas turėtų būti priimtas remiantis visa kampanija. Jokie Seedrs pranešimai el. paštu ar bet kokia kita laikmena neturėtų būti laikomi investicijų rekomendacija. 

Šį įrašą „Seedrs Limited“ patvirtino kaip finansinę reklamą.

„Seedrs Limited“ yra įgaliota ir reguliuojama Finansinio elgesio tarnybos. Seedrs Limited yra ribotos atsakomybės bendrovė, registruota Anglijoje ir Velse (Nr. 06848016), kurios registruota buveinė yra Churchill House, 142-146 Old Street, London EC1V 9BW.