Kripto automatizuota prekyba

„BlackRock“ didelis žingsnis

Per savaitę, paženklintą didelių finansinių pokyčių, niekas taip nepatraukė investuotojų dėmesio, kaip besiskleidžianti BlackRock saga. Bitcoin ETF. Dėmesys ėmė grįžti prie ETF temos po to, kai „iShares Bitcoin Trust“ buvo oficialiai įtrauktas į „Depozitoriumo patikos ir kliringo korporaciją“ (DTCC), kuri yra esminė JAV rinkos infrastruktūros dalis. Pridėjus šį postūmį, BlackRock padarė pakeitimus savo ETF paraiškoje, nurodydama galimybę šį mėnesį pradėti ETF.

Nors šie veiksmai negarantuoja patvirtinimo, jie plačiai vertinami kaip sustiprinantys pasitikėjimą galimu SEC patvirtinimu. Tam tikra prasme jie žymi patvirtinimo proceso tąsą. Tačiau tai labai svarbu norint sušvelninti lūkesčius, nes mažai tikėtina, kad SEC priims greitą sprendimą. Tikimasi, kad SEC patvirtins kelis fondų valdytojus vienu metu, vadovaudamasis istoriniu požiūriu BTC/ETH Futures ETF patvirtinimo procese. Atsižvelgiant į šias aplinkybes, sprendimas gali būti atidėtas iki kitų metų pradžios, nes SEC laukia kitų paraiškų, kad atitiktų kriterijus, kuriuos, kaip pranešama, atitinka BlackRock. Nepaisant šio neapibrėžtumo, „BlackRock“ iniciatyvūs žingsniai, atrodo, yra skirti įtvirtinti savo „pirmojo žingsnio“ pranašumą rinkoje, nepaisant to, ar SEC galiausiai tai suteiks.

Atskiras, bet susijęs vystymasis, DC apygardos apeliacinis teismas oficialiai užbaigė Grayscale bylą, reikalaudamas, kad SEC iš naujo įvertintų Grayscale paraišką konvertuoti GBTC į spot ETF. Priklausomai nuo SEC sprendimo, tai gali atverti kelią labiau prieinamiems investiciniams kriptovaliutų produktams arba įvesti papildomų reguliavimo kliūčių. Siekiant pabrėžti rinkos nuotaikas, pastaruoju metu Bitcoin šuolis viršija 35 XNUMX ribą rodo, kad rinka vis labiau atsižvelgia į tikimybę, kad ETF bus patvirtinta, o vienintelis likęs klausimas yra tokio įvykio laikas.

Apibendrinant galima pasakyti, kad Bitcoin ETF patvirtinimas gali būti ne tik finansinis žaidimo pasikeitimas, bet ir esminis momentas visai turto klasei. Siūlydamas paprastą ir reguliuojamą kelią investuotojams, jis žada pritraukti kapitalo antplūdį, ypač iš institucinio sektoriaus, kuris galėtų paskatinti kitą bulių rinką. Kriptovaliutoms įgyjant dar didesnį teisėtumą, SEC galutinis patvirtinimas kriptovaliutos iš periferijos patrauktų tiesiai į finansų pasaulio branduolį.