Kripto automatizuota prekyba

Grįžau į vėžes

Kripto bendra rinkos riba, USD (CRYPTOCAP:TOTAL)

Kriptovaliutų rinkos nuotaika pasikeitė nuo „prasidėjo naujas lokių turgus"Iki"tegyvuoja bulių turgus“ per kelias savaites.

Žvelgiant į bendrą kriptovaliutų rinkos kapitalizacijos vaizdą, pradedant nuo apačios 2020 m. kovo mėn., viskas tampa aiškesnė. Per pirmuosius 2021 m. mėnesius išaugusią pernelyg didelę euforiją reikėjo iš naujo nustatyti. The RSI tiksliai užfiksavo šį bendrą silpnumą, kai rinkos tendencijos metu žemesnės aukštumos skyrėsi nuo aukštesnių.

Gegužės mėnesį įvykusią didelę avariją buvo lengva supainioti su užsitęsusio nuosmukio laikotarpio pradžia. Tačiau rinkai atsigaunant lygiai pakilimo tendencijos apačioje, investuotojai ir prekiautojai pasitikėjo, kad pasikeis. Uparty dar kartą.

Atšokimas taip pat įvyko ties 61.8 % Fibonnaci lygiu, o tai padidino šios srities, kaip stiprios paramos, svarbą ateityje. Trumpalaikėje perspektyvoje 23.6% yra pirmoji parama atsitraukimo atveju. Įsijungimas į žaliąją dėžę būtų naudingas ilgalaikiam tendencijos vystymuisi. Turėtų Bitcoin atvėsti iki 50,000 XNUMX USD, tai gali būti gera proga Altcoins turėti savo akimirką šlovė .

Kaupimas ant nuosmukių ir ilgų strategijų skalavimas vis dar yra geriausias būdas pasinaudoti dabartine rinkos situacija. Tendencija visada yra jūsų draugas, po visko!