automatizuota prekybos strategija
Prekybos botais Prekybos patarimai

5 patarimai, kaip prekiauti (ne tik) bulių turguje.

Coinrule leidžia ne tik sukurti automatizuotas prekybos strategijas, o tai žymiai sumažina pažangių įrankių naudojimo jūsų sandoriams išlaidas. Ačiū Coinrule Galite pateikti savo prekybos planui konkrečias taisykles ir lengvai jų laikytis. Jokios emocijos ar kitoks šališkumas, kylantis dėl besikeičiančių rinkos sąlygų, neturės įtakos jūsų sandoriams!

Šiame straipsnyje, išsamiai aprašėme, kokie yra geriausi patarimai, kaip valdyti ciklą, prasidėjusį kriptovaliutų rinkoje balandžio mėnesį. Visi laukė, kada baigsis Didžiojo lokio turgus, tačiau dauguma suprato, kad ir bulių turguje prekiauti nėra taip paprasta, kaip atrodo.

Kiekvienam patarimui paaiškinsiu, kaip tai padaryti Coinrule gali padėti pagerinti jūsų prekybos patirtį.

Pirkite LIETU, parduodu DAUGIAI

Greitai reaguoti į greitus kainų pokyčius, tiek aukštyn, tiek žemyn, gali būti labai sunku ir reikia praleisti daug laiko prie ekrano, pasiruošusio išsiųsti užsakymą. Su Coinrule, galite sukurti strategiją, kaip automatiškai parduoti arba pirkti monetas, kai kaina labai nukrenta arba pakyla. Jums tereikia pasirinkti, kokių parametrų ieškote ir Coinrule prekiaus už jus.

Coinrule automatizuota prekybos strategija
Pasiimkite dalinį pelną iš savo akcijų, kai kaina išauga

Kartais kriptovaliutos yra labai nepastovios, todėl jūsų monetose gali atsirasti puikių pirkimo ar pardavimo galimybių. Nesvarbu, ar kalbate apie mėgstamų monetų kaupimą, ar pelno gavimą iš pozicijos, geriausias būdas yra planuoti strategiją ir leisti robotui nedelsiant ją įgyvendinti rinkoje.

Pažvelkite į didelį vaizdą

Su Coinrule, galite nustatyti laikotarpį, kuris geriau atitiktų jūsų prekybos strategiją. Užsakymus galite planuoti kartą per keturias savaites, kad galėtumėte planuoti labai ilgalaikę kaupimo strategiją.

pirkti Bitcoin kiekvieną savaitę
Kaupkite BTC kiekvieną savaitę vienerius metus, jei tenkinama kainos sąlyga

Prieš paleisdami taisyklę galite nustatyti, kiek kartų norite, kad taisyklė būtų vykdoma. Maksimalus taisyklės galimų kartų skaičius yra 10000 XNUMX, tai reiškia, kad galite be rūpesčių planuoti savo strategiją ilgalaikiam laiko horizontui.

Drausmė! Drausmė! Drausmė!

Na.. kai suteikiate savo prekybos strategijai teisę TAISYKLĖS, tai įneš disciplinos į jūsų metodą, o rezultatai žymiai pagerės.

Pavyzdžiui, pavedimo dydis yra esminė jūsų prekybos plano dalis. Užsakymo dydis turi tiesioginės įtakos jūsų prekybos rizikai. Kartais jums gali kilti pagunda padidinti pirkimo sumą, nes jūsų pasitikėjimas prekyba yra didelis. Negerai! Per didelis pasitikėjimas savimi yra viena pavojingiausių klaidų, kurias gali padaryti prekiautojas.

Su Coinrule, galite apibrėžti pavedimo USD vertę arba apriboti sumą kaip dalį turimų lėšų. Tokiu atveju, jei pasirenkate BTC piniginę ir nustatote tam tikrą pirkimo procentą, algoritmas atitinkamai apskaičiuos sumą.

Pirkite monetas sumažėjus kainai
Apibrėžkite turimų lėšų procentą kiekvienam sandoriui

Neapsigaukite undinių

Pridėti naujų monetų į savo portfelį yra labai patrauklu. Kiekvieną kartą, kai atrandate naują monetą, turinčią didelį potencialą ir žlugdantį verslo modelį, norėtumėte pasinaudoti šia galimybe. Deja, žinome, kad tik nedidelė dalis kriptovaliutų išgyvena ilgą laiką, ypač tarp tų, kurios yra santykinai ankstesnėje stadijoje.

Žinoma, naujų monetų įtraukimas į portfelį suteikia daugiau galimybių ir padidina diversifikaciją, todėl apskritai tai nėra bloga strategija. Jūs visada turėtumėte atlikti reikiamą patikrinimą ir tyrimus.
Coinrule leidžia prekiauti tik tomis monetomis, kurias jau turite savo piniginėje. Tokiu būdu jūs nerizikuojate nusipirkti shitcoin ir vėliau dėl to gailėtis! Jūs visiškai valdote turtą, kuriuo prekiauja algoritmas.

Būkite pasirengę nuobodžiauti, arba NE!

Kuo nuobodžiau jums pirkti ir parduoti savo monetas, tuo labiau būsite atitrūkę nuo emocijų, o tai padidins jūsų pelningumą.

Kita vertus, prekyba apskritai neturėtų būti nuobodu! Coinrule papildo jūsų veiklą „sveika“ pramoga.

kriptovaliutų automatizuotos prekybos strategijos
Patikrinkite savo taisyklių veikimą realiuoju laiku

Visada galite išbandyti naujas strategijas naudodamiesi demonstracine programa, o netrukus ir atgalinio testavimo įrankiu. Savo strategijomis ir grąža galite pasidalinti su mūsų prekybos bendruomene. Taip pat planuojame pristatyti iššūkius ir konkurenciją, kurios tikslas – sužinoti daugiau apie prekybą ir tobulinti savo įgūdžius!

Sekite naujienas ir
Prekyba saugi!