coinrule automatizuota prekyba
Kripto automatizuota prekyba

Peržiūra: naujų taisyklių patikrinimas.

Daug kartų minėjome, kaip svarbu patikrinti automatizuotą prekybos strategiją prieš ją paleidžiant.

automatizuotas prekybos strategijos balansas
Atgalinio patikrinimo rezultatų peržiūra įjungta Coinrule

Atgalinio patikrinimo įrankis daro prekybininką labiau pasitikintis savimi apie galimą jo strategijų rezultatą ir leidžia a išsami analizė istorinių taisyklės pasirodymų. Tai suteikia galimybę jį tobulinti, tikintis dar didesnės grąžos ateityje.

Kaip skelbėme prieš kelias dienas, pradėjome partnerystė su Kaiko tai bus mūsų naujojo Atgalinio tikrinimo įrankio duomenų teikėjas.

Šios Coinrule Technikos komanda šiuo metu dirba visu greičiu, kurdama infrastruktūrą, reikalingą tokiai svarbiai ir galingai funkcijai paleisti. Žinoma, norime įsitikinti, kad viskas veikia pakankamai gerai, kad testuojant taisykles būtų pateikti kuo tikslesni rezultatai.

Tuo tarpu turėjome galimybę išbandyti kai kurias sudėtingesnes taisykles, kurias naudotojai galės sukurti naudodami mūsų naują taisyklių puslapį. Štai keli preliminarūs rezultatai.

automatizuota prekybos strategija Coinbase Pro
Atgalinio patikrinimo rezultatų peržiūra

Pradėjome tikrinti a Tendencijų sekimas strategija:

Jei kaina per valandą padidės 2%, PIRKTI.
TADA, jei kaina pakils 4%, PARDUOK.
Stop loss yra 1% nuo pradinės kainos.

Pirmoji moneta, su kuria išbandėme strategiją, buvo Litecoin, prekiaujama juo, palyginti su Bitcoin, laikotarpiu nuo balandžio 1 d. iki liepos 6 d. Strategija lėmė -18.42 % nuostolį. Tai gali skambėti kaip blogas rezultatas, bet, palyginti su Litecoin grąžinimu Bitcoin terminais, taisyklė iš tikrųjų viršijo pirk ir laikyk strategija 8.16 proc.

Naudojant Binansas moneta su ta pačia automatizuota prekybos strategija tuo pačiu laikotarpiu, rezultatai buvo šiek tiek geresni – bendras nuostolis sudarė -8.36%, bet viršijo „rinką“ 21.78%.

Per pastaruosius tris mėnesius beveik visų Altcoinų našumas buvo gerokai mažesnis už Bitcoin, todėl tendencijų sekimo strategija greičiausiai nebuvo pati geriausia, kad būtų galima pasinaudoti rinkos sąlygomis. Kita vertus, pastebėjimas, kad aktyvi strategija vis tiek gali būti efektyvesnė, palyginti su pasyviu monetų laikymu piniginėje, turėtų būti vertinamas kaip vilčių teikiantis rezultatas.

Atsižvelgdami į tai, nusprendėme išbandyti a Prieštaringa strategiją, pasinaudodami kainų kritimu pirkdami. Parametrai buvo tokie:

Jei kaina per valandą sumažėja 5%, PIRKTI
TADA, jei kaina padidės 7% nuo pirkimo kainos, PARDUOK
Stop loss yra 2% nuo pradinės kainos.

Taisyklė buvo išbandyta su trimis skirtingomis monetomis per pastaruosius tris mėnesius ir štai „Backtest“ rezultatai:

automatizuotos prekybos strategijos bitstampas
Priešingi strategijos rezultatai pasirinktose monetose

Ar galime padaryti kokių nors išvadų iš šio pirmojo testo etapo? Naujas taisyklių puslapis žymiai pagerins mūsų taisyklių veiksmingumą su patobulintomis funkcijomis ir daugiau prekybininkams prieinamų galimybių.

Nekantraujame išleisti juos į mūsų puikią bendruomenę!

Sekite naujienas ir prekiaukite saugiai!

Šios Coinrule Komanda!