kriptovaliutų plovimo prekyba
Kripto automatizuota prekyba

Kaip atpažinti skalbimo sandorius – Coinrulepozicija temoje

Kaip tie iš jūsų, kurie prekiauja reguliariai, tikriausiai jau žino, likvidumas yra vienas iš svarbiausių rinkos aspektų, kuris rūpi investuotojams.

plauti prekybos kriptovaliutą

Įsivaizduokite, kad sukūrėte tobulą prekybos strategiją ir negalite pirkti ar parduoti turto, nes nėra sandorio šalių, su kuriomis galėtumėte prekiauti. Tada jūsų puiki strategija yra visiškai nenaudinga.

Rinkos likvidumas padidėja, jei:

  • Užsakymų dydis yra palyginti didelis
  • Pardavėjų ir pirkėjų kainos yra labai artimos viena kitai (bid/ask skirtumas yra mažas).

Kita priežastis atidžiai stebėti rinkos apimtį yra ta, kad tai yra pagrindinis techninis rodiklis. Didelis arba mažas garsumas tam tikru laikotarpiu gali patvirtinti arba panaikinti kitų indikatorių teikiamus signalus.

Prekybininkai labai pasitiki apimties duomenimis, tačiau daugelis kriptovaliutų biržų praneša apie netikrą apimtį yra įprasta praktika.

Kaip veikia šis duomenų apdorojimas?

Populiariausias būdas suklastoti prekybos apimtis yra Prekyba prausikliais. Tas pats rinkos dalyvis perka ir parduoda turtą tuo pačiu metu.

Didelės įtakos rinkai nėra, tačiau mainai skleidžia klaidinančią informaciją kitiems rinkos dalyviams. Palyginimui, reguliuojamos finansų rinkos griežtai draudžia ir baudžia už tokią veiklą.

Kaip atpažinti plovimo sandorius?

Žvelgiant į pavedimų knygą gana lengva gauti užuominų, kad sandoriai tikriausiai yra netikri. Paprastai tokie sandoriai vyksta tada, kai geriausio pirkėjo ir pardavėjo kainos yra gana toli.

Prekybininkas gali lengvai nusipirkti ir parduoti turtą už vidutinę kainą, būdamas tikras, kad jis neperžengs jokio kito pavedimo. Štai pavyzdys.

plauti prekybos kriptovaliutas
Prekybos, vykdomos pagal įprastą tvarkaraštį, kainomis, kurios neatitinka užsakymo užsakymo knygoje, pavyzdys

Kaip matote, dauguma sandorių neįvyksta prieš geriausią pirkėją ar geriausią pardavėją, kaip galėtumėte tikėtis efektyvioje rinkoje. Žinoma, tai nėra 100% įrodymas, kad vyksta plovimo sandoriai. Kita vertus, tai, kad įtartini sandoriai vyksta reguliariai yra pagrįstas įtarimų, kad kažkas vyksta, šaltinis.

Coinrulepoziciją temoje

Skalbimo sandorius vykdo prekybos robotai, specialiai sukurti tam tikslui. Žinoma, esame susirūpinę, kad mūsų platforma galėtų būti naudojama šioms strategijoms vykdyti rinkoje.

Tai pasakius, norime tai pasakyti jokiu būdu neskatiname tokio elgesio, ir mes svarstome galimybę įdiegti vidaus kontrolę, kad užkirstume kelią tokiai veiklai.

Kriptovaliutų rinkoms reikia daugiau skaidrumo ir tam tikro reguliavimo lygio, kad pritrauktų daugiau prekiautojų ir investuotojų. Kiekviena su kriptovaliuta susijusį verslą vykdanti įmonė turėtų atlikti savo vaidmenį reguliuodama savo veiklą ir stengdamasi užkirsti kelią bet kokiam neteisėtam elgesiui.

Coinrule visada stengsis prisidėti prie teigiamos, sąžiningos ir tvarios kriptovaliutų rinkų plėtros. Vienintelis automatizuotų prekybos strategijų tikslas turėtų būti padidinti savo kapitalą ir leisti prekiauti patogiau su mažiau streso.

Prekyba saugi!