5 dideli vardai kriptovaliutoje
Kripto automatizuota prekyba

5 dideli kriptovaliutų vardai – kas yra blokų grandinėje

Blockchain technologija įvairiais būdais keičia mūsų gyvenimo būdą. Skaitmeninės sutartys sukelia precedento neturinčius sutrikimus daugelyje verslo sektorių visame pasaulyje. Šie 5 didieji kriptovaliutų vardai sunkiai dirba, kad šis decentralizacijos procesas taptų įprastas.

Nors legendinės asmenybės, tokios kaip anoniminis Satoshis Nagamoto ir Vitalikas Buterinas, yra vienos iš pagrindinių šios skaitmeninės (r)evoliucijos prisidėjusiųjų, prie kriptovaliutų erdvės kūrimo kasdien prisideda ir kiti žymūs žmonės.

Straipsnyje pabrėžiama, kas aktyviai stengiasi, kad „blockchain“ taptų įprasta, kad įvykdytų pradinį decentralizacijos pažadą.

CZ iš Binance

Kalbant apie įtakingus žmones kriptovaliutų srityje, Changpengas Zhao yra kiekviename sąraše. Mielai žinomas kaip CZ, Kinijos ir Kanados programuotojas įkūrė didžiausią pasaulyje kriptovaliutų biržą Binance. Nors jis studijavo kompiuterių mokslą McGill universitete, Monrealyje, Kanadoje, CZ niekada nesinaudojo Binance. 

Šiandien visi žino CZ sėkmės istoriją. Tačiau taip buvo ne visada. CZ buvo kelių žlugusių startuolių dalis, o tai, jo teigimu, padėjo jam išlikti optimistiškam. 

https://twitter.com/cz_binance/status/1410241470477455360

Daugelis žmonių turėjo manyti, kad jis buvo išprotėjęs, kai pardavė savo namą ir viską investavo į kriptovaliutą. Nuo tada jis padidino savo startuolį ir tapo pirmaujančia kriptovaliutų birža planetoje. 

„Binance“ prireikė mažiau nei 180 dienų, kad taptų geriausia mainų platforma, ir tikėtina, kad CZ indėlis yra šio parabolinio augimo raktas. Nuo 2017 m. jis ir jo komanda yra visų reikšmingų kriptovaliutų naujovių priešakyje. 

Changpeng sujungia kompiuterių mokslų ir verslo administravimo magistro laipsnius. Šis derinys padėjo jam susidoroti su viskuo – nuo ​​technologijų iki verslo plėtros, rinkodaros, finansų, teisinių ir kitų pagrindinių aspektų.  

CZ žymiai pagerino prieigą prie kriptovaliutų su keliomis naujovėmis. Viena iš naujausių – „Binance VISA“ kortelė padės milijonams greitai išleisti kriptovaliutą pas daugiau nei 60 mln. prekybininkų visame pasaulyje. 

Nayibas Bukele'as

Nayibas Bukele'as yra vienerių metų El-Savadoro prezidentas. Neseniai jis paskelbė, kad siekia, kad bitkoinas būtų priimtas kaip teisėta mokėjimo priemonė šalyje. Dėl to jis tapo pirmuoju prezidentu, kuris siekė, kad bitkoinas būtų priimtas kaip teisėta mokėjimo priemonė. 

Yra keletas priežasčių už šio drąsaus žingsnio. Šalis kasmet praranda nemažą kapitalo dalį dėl finansinių tarpininkų išlaidų, kurias bitkoinų priėmimas gali smarkiai sumažinti. Didelę šalies BVP dalį sudaro užsienyje gyvenantys piliečiai, kurie siunčia perlaidas namo. Tačiau 39 metų lyderis nori neleisti bankams ir kitoms institucijoms turėti „didelės dalies“ šių perlaidų. 

Jo žodžiais, „daugiau nei milijono mažas pajamas gaunančių šeimų gaunama suma kasmet padidės milijardais dolerių“. 

https://twitter.com/nayibbukele/status/1402446890466217985?s=19

Savo ketinimus prezidentas paskelbė Majamyje vykusioje „Bitcoin 2021“ konferencijoje. Šiuo metu šalis bendradarbiauja su skaitmeninių piniginių įmone „Strike“, siekdama sukurti modernią finansų infrastruktūrą, naudodama „Bitcoin“ technologiją.

Anot jo, „Bitcoin“ priėmimas kaip teisėta mokėjimo priemonė duos tiek trumpalaikės, tiek ilgalaikės naudos. Tai puikus žingsnis, nes paskatins ekonomines investicijas. Ji taip pat suteiks prieinamą platformą daugiau nei 70% gyventojų, neturinčių banko sąskaitų.  

Nors kai kurie kampai tvirtina, kad šis žingsnis yra politiškai motyvuotas, tai yra sveikintinas pokytis kriptovaliutų pasaulyje. 

Andreessenas / Horowitzas

Šis sąrašas nebus baigtas, neįtraukus šių dviejų legendinių investuotojų.

2009 m. finansų krizė pakeitė daug dalykų. Tačiau už Marcas Andreessenas ir Benas Horowitzas, tai pažymėjo kažko unikalaus pradžią. Siekdami užimti Silicio slėnį, duetas įkūrė Andreesseną Horowitzą (“a16z“), rizikos kapitalo įmonė. 

https://twitter.com/pmarca/status/1404867582302195714

Pagrindinis jų tikslas buvo padėti naujai technologijų įkūrėjų kartai. Per daugelį metų ši įmonė investavo į technologinius sprendimus įvairiose pramonės šakose. A16z tikslas visada buvo suteikti finansavimą, kad padėtų vėlyvosios stadijos technologijų įmonėms. Įmonės optimizmas, kad technologijos pakeis pasaulį į gerąją pusę, buvo jos veiklos priešakyje. 

Šiuo metu „a16z“ turi 18.8 mlrd. USD turto iš kelių fondų. Kai 3.1 mlrd. USD buvo skirta kriptovaliutų sprendimams finansuoti, „a16z“ nepaprastai padėjo plėtoti ir augti kriptovaliutų. 

Laikui bėgant, įmonė reikšmingai (tiek lėšomis, tiek žiniomis) prisidėjo prie daugelio kriptovaliutų kūrimo įmonių augimo. Tačiau, atrodo, nėra jokių ženklų, kad jie sulėtėtų. Nuo pirmojo kriptovaliutų fondo 2018 m. įmonė parodė savo įsipareigojimą startuoliams, dirbantiems su blockchain projektais. 

Lasse Clausen

Dėl kriptovaliutų nepastovumo kriptovaliutų investuotojai ateina ir išeina. Tačiau šiame sąraše esantys asmenys nuolat liko ištikimi savo tikslui ir tobulino kriptovaliutų pasaulį. 

Dėl Lasse Clausen, kriptovaliutų investicijos visada buvo gyvenimo būdas. Jis yra ankstyvosios stadijos į žetonus orientuoto fondo steigėjas. 1kx, kurį jis kartu įkūrė Christopheris Heymannas. Jų misija paprasta. Tapti steigėjams palankiausiu ir vertingiausiu tokenizuotų projektų ankstyvojo kapitalo šaltiniu.  

1kx investuoja į startuolius, kurie padeda paspartinti pasaulinės, internetinės finansų sistemos įsisavinimą. Augant technologijoms ir internetui, DeFi turto valdymo pritaikymas yra neišvengiamas. 

Prieš 1kx Lasse buvo programinės įrangos verslininkas Berlyne ir vienas aktyviausių token angel investuotojų Europoje. Šiandien Lasse investuoja į kelis DeFi projektus. Jis ir jo komanda buvo svarbi DeFi kraštovaizdžio pokyčių dalis.

https://twitter.com/lalleclausen/status/1404674240016752641

Lasse'ui labai svarbu investuoti į ateitį. Jis tiki, kad decentralizuota simbolių ekonomika pakeis pasaulį, ir jis deda pinigus ten, kur yra jo burna. 

Gabrielė Musella

Gabrielė Musella yra įmonės vadovas ir vienas iš įkūrėjų Coinrule. Ši meta prekybos platforma bando sutrikdyti finansų pasaulį. Coinrule leidžia vartotojams prekiauti keliose biržose be kodavimo įgūdžių. Be to, šis įrankis padeda pagerinti automatizuotą prekybą visiems.

Įkurti savo įmonę Gabrielę paskatino tada, kai suprato, kaip sunku prekiauti kriptovaliutomis. Gabrielei ir kitiems Coinrule komanda, tikslas paprastas; pagerinti vartotojo patirtį. Norėdami tai padaryti, jis ir jo komanda turėjo sutelkti dėmesį į pirmiausia dizaino metodikas.  

Gabrielės aistra technologijoms paskatino sukurti išmanųjį asistentą, skirtą išskirtinai kriptovaliutų prekiautojams. Naudodami šį įrankį nepatyrę prekiautojai gali konkuruoti su profesionalais ir rizikos draudimo fondais. 

Jis turi daug patirties iš savo 15 metų darbo tokiose pramonės šakose kaip; telekomunikacijos, akademiniai tyrimai ir fintech. Su visa tai Gabrielė nenustoja mokytis. Jis aistringai globoja naujos kartos kriptovaliutų verslininkus ir entuziastus. 

https://twitter.com/CoinRuleHQ/status/1395635217776340997

Gabrielės pastangos padėjo sukurti unikalų sprendimą, kuris yra būtinas prekybos įrankis. Tačiau jis taip pat aistringai siekia kurti naujus ir novatoriškus būdus, kad prekyba būtų sklandi. 

Kaip ir kiti šiame sąraše esantys asmenys, Gabrielė mano, kad decentralizacija ir tokenizavimas pakeis mūsų finansų valdymo būdą. Šis įsitikinimas motyvuoja Gabrielę ir jo komandą nuolat kurti naujoves ir kurti tvarius sprendimus kriptovaliutų prekiautojams.     

Sekite šiuos 5 didelius kriptovaliutų vardus, kad neatsiliktumėte nuo aktualiausių tendencijų, kurios lemia blockchain technologijų vystymąsi.  

Kiekvienas iš jų pateiks skirtingą kampą, naudinga suvokti kaip visumą, kuria kryptimi juda ekosistema.