Kripto automatizuota prekyba

Meškų turgus, bulių turgus ar?

Bitcoin / JAV doleris (COINBASE: BTCUSD) Meškų ar bulių rinka?

Investuotojai ir prekiautojai yra žmonės, turintys emocijų, baimių ir šališkumo. Kad įveiktų neapibrėžtumą kiekvienu kasdienio gyvenimo aspektu, jiems reikia dalykų, kurie jiems suteiktų saugumo jausmą. Meškų turgus, bulių turgus ar?

Konkrečios „etiketės“ ​​priskyrimas įvykiams, objektams ar kitų žmonių elgesiui padeda kiekvienam suskirstyti, kas vyksta aplink mus, pagal mūsų proto schemas.

Prekiaujant dažnai vyksta tas pats procesas. Jau praėjo savaitės, kai prekybininkai stengiasi atsakyti į klausimą, ar mes lokių turguje?

Kodėl taip svarbu priskirti etiketę esamoms rinkos sąlygoms, kai reikia žiūrėti į kainą?

Įdomu tai, kad 2019 m Bitcoin padidėjo 200 proc., tačiau niekas neprisimena, kad 2021 m. būtų Bull rinkos, net jei tokie rezultatai bet kurioje kitoje turto klasėje galėjo būti gerai pažymėti. Taip yra todėl, kad kriptovaliutų kainų pokyčiai skiriasi.

Fibonačio pėdsakai yra vertingas būdas įvertinti kainos pasikeitimo mastą. Nepaisant 200% antplūdžio, Bitcoin atskleidė tik 61% nuosmukio, patirto meškų rinkos metu. Taikant tą pačią logiką dabartiniam kainos veiksmui, Bitcoin rado palaikymą maždaug tuo pačiu 61 % lygiu, skaičiuojant nuo apačios 2020 m. rugsėjo mėn.

Jei dabartinis palaikymas išliks, etiketė „Meškų turgus“ vėl bus greitai suarchyvuota.