Kripto automatizuota prekyba

Prekybininko gyvenimas: pokalbis su Travisu, „Crossfit“ treneriu ir kriptovaliutų žinovu

Sveiki atvykę į CoinruleSerialas „Prekybininko gyvenimas“. Šiandien susėdame su Travisu, a Coinrule vartotojas ir Crossfit treneris tapo kriptovaliutų žinovu. Šis išskirtinis interviu parodo, kaip Travis taiko disciplinos, strategijos ir prisitaikymo principus, kad galėtų naršyti dinamiškame automatizuotos kriptovaliutos prekybos pasaulyje.

Travisai, malonu, kad esate mūsų pirmasis „mėnesio prekybininkas“. Ar galite pradėti trumpai pristatydami save, savo kilmę ir tai, kaip įsitraukėte į kriptovaliutų prekybą?

T: Garbė tikrai mano. Ačiū, kad atkreipėte dėmesį į mano kelionę.

Šiuo metu gyvenu šurmuliuojančiame Londono didmiestyje, bet esu iš Kanados ir persikėliau čia maždaug prieš 6 metus. Mano kasdienis darbas iš tikrųjų yra CrossFit treneris ir asmeninis treneris, o tai visiškai skiriasi nuo kriptovaliutų ir prekybos! Be to, yra daugybė perkeliamų įgūdžių, kuriuos perleidau į prekybą – dėmesys detalėms, modelių atpažinimas ir įgūdis iššifruoti sudėtingas sistemas – kurie padėjo man įsiveržti į prekybą.

Iš pradžių į „Crypto“ patekau per „Web 3“ žaidimus! Mane sužavėjo idėja turėti žaidimų daiktų skaitmeninį turtą ir galbūt užsidirbti papildomų pajamų žaidžiant. Tačiau gilindamasis supratau, kad infrastruktūra, skirta patikimoms pajamoms iš žaidimų uždirbti, buvo labai ankstyvoje stadijoje ir tikriausiai praeis daug metų, kol iš žaidimų bus galima gauti patikimų pajamų. Dėl to pradėjau prekiauti kriptovaliutos dienomis, tai taip pat suteikė galimybę užsidirbti papildomų pajamų, bet buvo daug lengviau prieinama norint pradėti.

Kelionė į kriptovaliutų prekybą

Kiekvienas prekiautojas turi unikalią istoriją apie savo kelionę į kriptovaliutų pasaulį. Ar galite pasidalinti savo patirtimi ir kas jus patraukė prie automatizuotos prekybos?

T: Pradžios istorija – susižavėjimas ir nusivylimas lygiomis dalimis. Kaip ir visi mes, kurie pradedame prekiauti, atrodo toks paprastas būdas užsidirbti pinigų „pirk pigiai, parduok brangiai“ ir atvirkščiai. Tačiau iš tikrųjų tai lengviausias ir sunkiausias būdas nuolat uždirbti pinigų!

Iš pradžių buvo labai apmaudu laimėti ir pralaimėti, nežinant pagrindų ar pagrindinės priežasties, kodėl taip atsitiko, todėl mane nuvedė į ilgą asmeninio ugdymo kelionę. Išstudijavau šimtus valandų diagramų, studijavau ir mokiausi iš geriausių prekybininkų įvairiose socialinės žiniasklaidos platformose. Praktikuojama per daug Coinrule demonstracinės taisyklės, kurias reikia skaičiuoti!

„Iš pradžių buvo labai apmaudu laimėti ir pralaimėti, nežinant pagrindo ar pagrindinės priežasties, kodėl taip atsitiko, todėl mane nuvedė į ilgą asmeninio ugdymo kelionę.

Laikui bėgant mano žinios pagausėjo ir leido susidaryti visapusišką požiūrį į tai, kaip veikia rinka ir kainos.

Automatizuotos prekybos patrauklumas gimė iš būtinybės. Žongliravimas 60 valandų darbo savaite ieškant prekybos galimybių tapo netvarus. Automatika, per Coinrule, tapo mano jėgos daugikliu rinkoje, leidžiančiu pasiekti efektyvumą neprarandant efektyvumo.

Įtakos ir mentoriai

Ar kriptovaliutų erdvėje yra kokių nors ypatingų prekiautojų ar minčių lyderių, kurie padarė didelę įtaką jūsų prekybos filosofijai?

T: absoliučiai! „Crypto Face“ ir „Market Cipher“ komanda padėjo formuoti didžiąją mano ankstyvojo vystymosi dalį, ypač siekiant suprasti rinkos dinamiką ir juos skatinančią psichologiją. Kitas svarbus paminėjimas būtų Crypto Neuvo ir jo paprasti paaiškinimai, kaip skaityti žvakes, ypač „Wick Strategy“.

Apie jūsų strategiją

Savo prekybos taisyklėmis pasiekėte įspūdingų rezultatų. Ar galėtumėte šiek tiek paaiškinti pagrindinius savo strategijos principus ar filosofijas?

T: Ačiū; tai viso sunkaus darbo ir ilgų valandų, kurias įdėjau, sankaupa.

Strategijos požiūriu aš esu priešingas prekybininkas! (Prieš tendenciją) - Tiesiog kaip atsisakymą, aš nerekomenduočiau šios strategijos pradedantiesiems, svarbu pirmiausia išmokti prekybos su tendencija pagrindus!

Be to, kai geriau supranti pagrindus, pradedi pastebėti, kaip kinta rinka ir kaina, atsiranda natūralus jos srautas, atitinkantis tuos pačius mums visiems žinomus visatos įstatymus. "Kas kyla aukštyn, turi nusileisti, o kas nusileidžia, turi pakilti".

Didelės galimybės yra abiejuose spektro galuose ir išvengiama tam tikro netikrumo dėl prekybos viduryje. Jums tereikia išsiaiškinti, kaip geriausiai nustatyti vietines viršutines ir apatines dalis, kad galėtumėte pasinaudoti.

„Mano strategijos pagrindai naudoja ir nuotaikų, ir kainų impulsų rodiklius, kad nustatytų galimus geriausius ir apatinius įėjimo taškus“

Prekybos iššūkiai

Kiekvienas prekybininkas susiduria su iššūkiais ir kliūtimis. Kas, jūsų nuomone, jums buvo sudėtingiausias kriptovaliutų prekybos aspektas ir kaip jį įveikėte?

T:  Didžiausias iššūkis buvo mano emocijos ir kantrybė, aš nuolat atspėdavau save, kai įvesdamas sandorį rankiniu būdu arba per anksti sustabdyti nuostolius/paimti pelną. Automatika per Coinrule buvo didžiulė mano dalis, įveikianti šį iššūkį ir suteikianti disciplinos, reikalingos laikytis savo prekybos plano ir neutralizuoti savo emocinį šališkumą.

„Spotlight“ taisyklė ir jos kilmė

Kaip šios funkcijos dalį pabrėžiame konkrečią prekybininko pasirinktą taisyklę. Ar galite papasakoti apie savo taisyklę, jos reikšmę ir kaip ją sugalvojote?

T: Taisyklės, kuri įkūnija mano strategiją, šablono pavyzdys integruoja pinigų srautų indeksą (PFI), esantį žemiau 20 15 minučių ir 4 valandų laikotarpiu, o MACD kerta virš signalo linijos 15 minučių laikotarpiu.

Pinigų srauto indeksas parodo perparduotos monetos nuotaiką, o MACD kirtimas rodo, kad kainos pokytis pasikeičia ir rodo didėjimo tempą. Išėjimo sąlyga gali būti naudojama Bollinger Upper Band, tam tikras kainos padidėjimas procentais arba net MACD kirtimas žemiau signalo linijos, priklausomai nuo mano rizikos tolerancijos.

Asmeniškai aš taip pat mėgstu susieti BTC PFI su taisykle, kad užtikrinčiau, jog prekiauju makro rinkos kryptimi. Iš pradžių sukūriau šią pagrindinę strategiją, stebėdamas, kaip tokiu būdu vyksta modeliai per šimtus valandų, praleistų analizuojant diagramas.

Įžvalgos apie kriptovaliutų ateitį

Kriptovaliuta yra sparčiai besivystanti erdvė. Remdamiesi savo patirtimi ir pastebėjimais, kur matote kriptovaliutų prekybos ateitį, ypač didėjant automatizavimui ir algoritminėms strategijoms?

T: Ateitis tikrai yra derinys AI, mašininis mokymasis ir automatizuota prekyba. Šis prekybos tipas yra daug pranašesnis už rankinę prekybą, nes jis turi galimybę daug greičiau nuskaityti rinkos galimybes ir, geriausia, pašalina emocinę prekybos pusę!

Patarimai trokštantiems prekybininkams

Galiausiai, ką patartumėte tiems, kurie pradeda prekiauti kriptovaliutomis arba nori patobulinti savo strategijas, kad jie galėtų klestėti šioje dinamiškoje aplinkoje?

T: Labai rekomenduočiau studijuoti Market Cipher; jų ištekliai yra informacijos aukso kasykla. Kadangi yra tiek daug pagrindinių rodiklių – RSI, PFI, MACD, apimties svertinis vidurkis ir kt. – įgysite išsamių žinių, kaip skaityti diagramas ir kainų veiksmus.

Be to, siūlyčiau praktikuoti tai, ko išmokote CoinruleS Demonstracinių programų mainai, įvairių strategijų išbandymas ir rezultatų analizė.

Galiausiai užduokite klausimus! Niekada nedvejodami kreipkitės į  Coinrule bendruomenė; tai kolektyvinės išminties lobis, kuris laukia, kol bus panaudotas, nes mūsų bendruomenėje yra tiek daug talentingų prekybininkų, kurie nori padėti.

Išvada

Travisas yra tikras šių dienų polimatas, pasižymintis dviem iš pažiūros skirtingomis sritimis – CrossFit treneriu ir kriptovaliutų prekyba. Jo kelionė iliustruoja, kad įgūdžiai, tokie kaip modelio atpažinimas, emocinė disciplina ir didelis dėmesys detalėms, iš tiesų gali būti perkeliami įvairiose srityse.

„Įtraukus automatizuotą prekybą per Coinrule Įtemptas tvarkaraštis Travisas nepaleidžia savo įsipareigojimo sportuoti ar finansuoti.

Travisas pabrėžia bendruomenės mokymosi vertę ir skatina naujus prekybininkus dalyvauti tokiose platformose kaip Coinrule kad patobulintų savo strategijas. Jo sėkmė yra įgalinantis priminimas, kad nereikia rinktis vienos juostos, kad klestėtų šiandieniniame įvairiapusiame pasaulyje. Nesvarbu, ar esate naujokas kriptovaliutų prekyboje, ar patyręs prekybininkas, norintis optimizuoti savo strategijas, Traviso įžvalgos siūlo veiksmingą išmintį. Jo patirtis suteikia neįkainojamų pamokų tiek naujokams, tiek ekspertams, todėl jis yra toks CoinruleMėnesio prekybininkas.

Automatizuokite savo sandorius naudodami Coinrule Šiandien!