Kripto automatizuota prekyba

Didysis apvertimas

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Rinka lažinasi, kuris projektas taps Ethereum žudiku. Solana, Terra, Avax ir Cardano pastaruoju metu pasirodė ypač gerai. Investuotojai tiki, kad jie aplenks „seną“ Ethereum DeFi mastelio lenktynėse, pritraukiant kriptovaliutą į pagrindinį naudojimą.

Tačiau, Panašu, kad „Ethereum“ greitai neatsisakys sosto. Bendra DeFi protokoluose užrakinta vertė neseniai pasiekė naują visų laikų didelis, ir tai daugiausia dėl protokolų, veikiančių Ethereum tinklas.

Žvelgiant į ETHBTC diagramą, aišku, kaip tai padaryti Ethereum stato tvirtą Uparty pagreitį. Didesniu laikotarpiu ir tokiu dideliu laiko mastu tokie veiksmai įvyksta ne be priežasties. Ethereum ką tik tapo retesnis (po to EIP-1559 atnaujinimas), todėl jis šiek tiek sumažina spragą Bitcoin .

Pasiūla ir paklausa visada yra pagrindinis kainų veiksnys, o pasiūlos mažėjimas kartu su didėjančiu pritaikymu iš karto padidina kainą. Jau nekalbant apie didėjantį ETH 2.0 monetų skaičių.

„Solana“ ir kiti protokolai vis dar yra geros investavimo galimybės, kurios greičiausiai pranoks abu Ethereum ir Bitcoin . Bet jie taip pat neša aukščiau nepastovumas . Atsižvelgiant į riziką, Ethereum dabar apverčia Bitcoin. Instituciniai investuotojai tai jau suprato, todėl tikėtina, kad į ETH pateks daugiau protingų pinigų. Tiesiog laukite kitos didelės antraštės.