Kripto automatizuota prekyba

Velnio triukas

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

„Didžiausias velnio triukas buvo įtikinti pasaulį, kad jis neegzistuoja.

Tuo pačiu būdu, Bitcoin dažnai skrenda žemiau investuotojų radaro prieš išsiverždamas. Ilgi šoniniai laikotarpiai išjudina mažiau kantrius prekybininkus, o nauja galinga pakilimo tendencija užklumpa nepastebimai. Kainai peršokus aukščiau buvusių aukštumų, prasideda tikras veiksmas, vėluojantys puola nepraleisti ir pakilimo.

„Bitcoin“ kainos veiksmas yra puikus to, kas įvyko nuo 2020 m. rugpjūčio iki spalio mėnesio, perdarymas. Tada 12,000 XNUMX USD buvo paskutinis pasipriešinimas prieš pasiekus ankstesnį visų laikų aukštas. Peršokti į dabartines dienas, sulaužius 60,000 XNUMX USD Bitcoin teisingu keliu iki 100,000 XNUMX USD.

Tačiau vėlgi, tikėtina, kad kaina kurį laiką konsoliduosis, kol pakils nauja dalis. Norint pasiruošti kitam dideliam žingsniui, prireiks kantrybės ir didelio dėmesio šiems pagrindiniams lygiams.

Be to, kaip buvo tikėtasi praėjusią savaitę, Altcoins iš esmės nepasiveja Bitcoin stiprumo, o tai rodo rinkos pasiskirstymą BTC . Paprastai tai yra stiprus signalas, kad investuotojai kaupia kuo daugiau Bitcoin .

Perdarymai paprastai yra nuobodūs, nes jau žinote, kaip filmas baigiasi. Kalbant apie prekybą, labai naudinga suprasti, kur viskas vyksta.