Kripto automatizuota prekyba

Blogos naujienos, geros naujienos

Rinkos ribos BTC dominavimas, % (APSKAIČIUOTA TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Kinija draudžia (dar kartą) kriptovaliutų veikla, ir atrodo, kad tai rūpi tik naujienų skyriams. Kripto rinka reagavo kitaip.

Teigiama reakcija į blogas naujienas yra viena iš labiausiai Uparty signalų, kurių laukia patyrę investuotojai, norėdami įvertinti rinkos nuotaikas. Galite ginčytis, kad Kinijos FUD dabar beveik nebėra naujiena, tačiau tai visada gali būti nauja galimybė spekuliantams nustumti rinką žemyn.

Rinka beveik nereagavo į naujienas ir lieka pauzės režimu, kol pereina į kitą etapą. Žvelgiant į platesnį vaizdą, matote, kaip rinka juda ciklais, kurie vidutiniškai trunka nuo dviejų iki trijų mėnesių.

Diagramoje parodyta, kaip per pastaruosius metus pasikeitė Bitcoin kaina (oranžinė linija) ir dominavimas (mėlyna linija). Sujungę abi tendencijas, galite įvertinti, kaip optimizuoti savo portfelio paskirstymą ir kokios strategijos galėtų veikti geriau per ateinančius porą mėnesių.

Jei rinkos etapų seka prasidėtų nuo 2020 m. spalio mėn., Altcoins gali gerokai prasčiau veikti Bitcoin . Žvelgiant iš perspektyvos, Bitcoin Dominavimas šiuo metu yra rekordiškai žemas, o tai dar labiau patvirtina šią tezę.

Laikas parodys, tuo tarpu geriau vadovaukitės lanksčiu požiūriu ir būkite pasiruošę tvarkyti kitą skyrių.