kriptovaliutų prekybos strategijos
Kripto automatizuota prekyba Prekybos botais Prekybos patarimai

Coinrule 2.0 – Naujoji kriptovaliutų strategijų revoliucija

Mūsų visiškai naujas taisyklių puslapis pagaliau čia! 💯

Jau keletą mėnesių rinkome savo bendruomenės atsiliepimus ir glaudžiai bendradarbiaujame su aktyviausiais prekybininkais, kad jų poreikiai galėtų formuoti mūsų platformą.

Ši nauja versija yra dar vienas reikšmingas žingsnis siekiant mūsų tikslo tapti geriausiu būdu kuriant automatizuotą kriptovaliutų prekybos strategiją. Įtraukėme daug patobulinimų ir naujų funkcijų, tačiau laikydamiesi pagrindinio principo – būti patogiausia prekybos platforma.

Kas naujo?

Svarbiausia naujiena – 5 operatorių prisistatymai.

Kas yra operatorius?

Operatorius reiškia loginį ryšį tarp skirtingų taisyklės blokų, todėl bus nesunku sukurti pažangesnes prekybos strategijas. 

TADA ir BET KADA

Galite naudoti šiuos operatorius, jei norite tiesiogiai susieti du veiksmus. Pavyzdžiui, pirmiausia perkate, o paskui parduodate tą monetą arba atvirkščiai. Šios parinktys yra labai naudingos kuriant visiškai automatizuotą prekybos planą, kuriam paleidus taisyklę nereikia atlikti tolesnių veiksmų. 

Skirtumas tarp TADA ir BET KADA yra antrojo veiksmo laikas, palyginti su pirmuoju.  

TUOMET reiškia, kad dvi taisyklės vyksta iš eilės. Toliau pateiktame pavyzdyje po pirmojo veiksmo A vykdymo kitas to veiksmo vykdymas įvyks tik tada, kai bus atliktas ir veiksmas B.

Tai puikiai veikia, kai prekiaujate kainų intervale. Norite pirkti, kai kaina yra maža, ir parduoti, kai pasiekia tikslą.

Jei naudojate JOKIĄ LAIKĄ, veiksmo A nereikia laukti, kol veiksmas B bus atliktas dar kartą. Botas patikrins B sąlygą lygiagrečiai su sąlyga A.

kriptovaliutų automatizuota prekybos strategija

Taisyklės pavyzdys, kai šis operatorius yra tinkamesnis, yra sukaupti monetą ir gauti pelną iš kiekvieno sandorio, kai įvykdoma kainos sąlyga.

OR 

Galite naudoti šį operatorių norėdami sukurti alternatyvų veiksmą, palyginti su ankstesniu. Sukūrus dvi sąlygas, pirmoji iš dviejų, kuri bus įvykdyta, suaktyvins prijungtą užsakymą.

Pavyzdžiui, laukiate, kol kaina išlįs iš prekybos diapazono. Galite nustatyti dvi pirkimo arba pardavimo sąlygas, priklausomai nuo kainos krypties.

Prekybos išsiveržimas iš kainų diapazono
Prekyba išsiveržia iš kainų diapazono

Šis operatorius taip pat yra ypač patogus norint nustatyti nuostolių sustabdymą ir pelną tuo pačiu metu jūsų sandoriuose. Jūsų užsakymai visada apsaugoti, kad ir kur būtų kaina.

DO NOT

Yra situacijų, kai nenorite prekiauti konkrečia moneta. Galbūt nenorite parduoti monetos, kurią laikote kaip ilgalaikę poziciją, arba nenorite pirkti konkrečios monetos, kuria nepasitikite.

Kripto prekybos strategija

Šio operatoriaus dėka galite geriau valdyti monetas, kurias perka arba parduoda taisyklės. Po kiekvieno veiksmo galite nuspręsti neįtraukti monetos, kuria nenorite prekiauti.

PALAUKITE

Šį operatorių galite naudoti tarp dviejų sąlygų arba dviejų veiksmų. 

Gali būti naudinga patikrinti, kaip rinka vystosi įvykdžius tam tikrą sąlygą. Pavyzdžiui, nėra retas atvejis, kai kaina stipriai pasislenka viena kryptimi, o tik atsitraukia arba atšoka kita. Galite išvengti šio scenarijaus, sukurdami taisyklę, pagal kurią atsižvelgiama į kainos patvirtinimą prieš imantis veiksmo. Tai labai paprasta:

Palaukite, kol rinka stabilizuosis po prasiveržimo, tada, atsižvelgdami į tai, kur toliau krypsta kaina, nuspręskite, prekiauti ar ne. 

Daugiau šablonų strategijų

Pridėję šiuos operatorius prie savo taisyklių, turėsite galimybę kurti begalę strategijų. Taip pat atnaujinome savo šablonų biblioteką įtraukdami daugiau taisyklių, kad galėtume pradėti.

Daugiau taisyklių – daugiau galimybių! ????

Ar dar neturite tobulos prekybos strategijos? 

Norėdami pradėti, naudokite mūsų šablonus. Naršykite kategorijas ir raskite taisyklę, kuri atitinka jūsų poreikius!

Dabar pats laikas sukurti geriausią visų laikų prekybos strategiją Coinrule.

Prekiaukite saugiai! 🔒