blockduo logotipas
Prekybos botais

Blockduo reitingai Coinrule Tarp 3 geriausių Crypto Trading Bot Dėl kriptografijos

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „Blockduo“. reitingą Coinrule tarp 3 geriausių crypto trading botyra prieinama investuotojams.

"Coinrule sutelkia dėmesį į vieną iš svarbiausių veiksnių, kai kalbama apie automatizuotą kriptovaliutų prekybą; vartotojo patirtis. Pastebėjome, kad dauguma ten esančių sistemų yra sudėtingos ir joms trūksta intuityvaus dizaino – Coinrule keliauja į vietas“. – Blockduo

10 geriausių kriptovaliutų robotų pagal „Blockduo“.

Blockduo yra 2019 m. įkurtas internetinis leidinys, kurio tikslas – padaryti kriptovaliutą lengvai suprantamą, taip pat pateikti sąžiningą, nešališką požiūrį į besiplečiančią skaitmeninio turto rinką ir jos pirmaujančius produktus/paslaugas.

Įskaitant Coinrule tarp viršūnių crypto trading bots reiškia tolesnį darbo pripažinimą, kad visuma Coinrule komanda dirbo per pastaruosius kelis mėnesius. Mes labai stengiamės, kad bet kuris prekybininkas galėtų lengviausiu būdu sukurti automatizuotą prekybos sistemą.

Kiekvienas turėtų turėti prieigą prie pažangių, tačiau paprastai naudojamų įrankių, skirtų valdyti savo investicijas. „If-This-Then-That“ logikos dėka vos per kelias minutes galite įgyvendinti net pažangiausią prekybos strategiją be kodavimo įgūdžių.

Ką tik išleidome naują ir patobulintą mūsų platformos versiją, kuri leidžia kurti taisykles, kurios atitiktų kiekvieno prekybininko poreikius. Daugiau apie tai galite paskaityti čia!

Dabar stengiamės įtraukti techninius rodiklius į savo strategijas. Ir netrukus bus galima įsigyti visiškai naują atgalinio patikrinimo įrankį.

Planuoti, kurti ir vykdyti automatizuotą prekybos strategiją savo kriptovaliutų turtui dar niekada nebuvo taip paprasta!

Sekite naujienas! 😎