Kripto automatizuota prekyba

Nedarykite klaidų

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT

Techninė analizė yra patogus įrankis prekybininkams, tačiau tiesa tokia tai nėra tikslus mokslas.

Jei taip būtų, skaitydami knygą taptumėte profesionaliu prekybininku. Diagramos modeliai gali atrodyti skirtingi kiekvieno analitiko akims, atsižvelgiant į jų šališkumą. Pirmas žingsnis – pabandyti kiek įmanoma labiau atidėti bet kokį tikėjimą, kur toliau krypsta kaina, ir kuo daugiau dėmesio skirti objektyviems elementams. Tai būtina norint tinkamai panaudoti techninę analizę,

Pabandykime pritaikyti šį metodą Bitcoin diagramai. Laikui bėgant, diagrama labiau tikėtina, kad bus dar vienas reikšmingas kritimas. Nuo birželio mėnesio kaina pasiekė žemesnes aukštumas, o horizontalioji parama išlieka. Klausimas toks, kaip ilgai? Kai kurie prekybininkai iškėlė idėją, kad Bitcoin kuria didžiulį galvos ir pečių modelį.

Už tai, kaip meškųBitcoin gali atrodyti, geros naujienos tai ne an H&S formavimas. „Galva“ yra netipiška, tačiau dar rečiau pasitaiko, kaip apimtis vystosi. Kad būtų galiojantis H&S , apimtis turėtų būti aukščiau kairiojo peties ir po to mažėti. Ir atvirkščiai, Bitcoin apimtis buvo didesnis dešiniajame petyje, o tai rodo didelį tiek pirkėjų, tiek pardavėjų susidomėjimą tokio lygio. Kitas geros naujienos ar tai Bitcoin pradžioje išsiskyrė iš panašaus kaupimo laikotarpio.