Kripto automatizuota prekyba

Coinrule ir CoinLedger paskelbia partnerystę, leidžiančią vartotojams teikti nemokamas mokesčių ataskaitas

Kripto mokesčių ataskaitų teikimas gali būti sudėtingas procesas dėl didelio operacijų kiekio ir kelių tam tikro vartotojo piniginių. Kad viskas būtų lengviau, Coinrule bendradarbiavo su CoinLedger, aukščiausios klasės kriptovaliutų mokesčių programinė įranga, skirta mūsų vartotojams teikti nemokamas mokesčių ataskaitų teikimo galimybes.

visi Coinrule vartotojai, kurie prisiregistravo iki 31 m. gruodžio 2023 d., gaus el. laišką su nuoroda, kuri leis jums gauti nemokamas CoinLedger mokesčių ataskaitas už metus.  

Kaip veikia kriptovaliutų mokesčiai?

Daugumoje pasaulio šalių kriptovaliuta laikoma nuosavybės forma. Kai gaunate pajamų iš kriptovaliutų pardavimo ar uždirbimo, tos pajamos apmokestinamos pagal jūsų gyventojų pajamų mokesčio tarifą.

Kapitalo prieaugis

Kai parduodate ar kitaip perleidžiate savo kriptovaliutą, jūs patiriate kapitalo prieaugį arba nuostolius, atsižvelgiant į tai, kaip jūsų kriptovaliutos kaina svyravo nuo tada, kai ją įsigijote. 

Paprastos pajamos

Kai uždirbate kriptovaliutą, nesvarbu, ar tai yra akcijų, kasybos ar darbo, jūs mokate pajamų mokesčius, pagrįstus tikrąja kriptovaliutos rinkos verte tuo metu, kai ji buvo uždirbta.

Norėdami išsamiau išanalizuoti, kaip kriptovaliutų mokesčiai veikia jūsų jurisdikcijoje, galite juos remtis kriptovaliutų mokesčių vadovai

Kaip naudoti „CoinLedger“ kriptovaliutų mokesčių ataskaitoms automatizuoti

CoinLedger yra pirmaujanti kriptovaliutų mokesčių programinės įrangos įmonė, bendradarbiaujanti su Coinrule palengvinti paprastesnį mokesčių skaičiavimą ir ataskaitų teikimą. Galite atlikti toliau nurodytus veiksmus, kad automatiškai sugeneruotumėte pelno, nuostolių ir pajamų mokesčio formas iš kriptovaliutų operacijų.

1. Sukurkite nemokamą CoinLedger paskyrą spustelėdami registracijos nuorodą, kurią gavote el. laiške Coinrule

 

2. Pridėkite visas naudojamas pinigines ir mainus prie CoinLedger


3. Importuokite istorines operacijas sujungdami biržas ir įvesdami piniginės adresus

4. Sukurkite mokesčių ataskaitas vienu paspaudimu

Štai ir viskas! Importavę istorines operacijas į CoinLedger, galėsite generuoti ir atsisiųsti 2023 m. mokesčių ataskaitas visiškai nemokamai!

Jei turite konkrečių mokesčių klausimų, susijusių su jūsų situacija, CoinLedger komanda mielai padės! Juos galima pasiekti adresu help[at]coinledger.io.

Dažnai užduodami klausimai

Kas yra CoinLedger?

CoinLedger yra aukščiausios klasės kriptovaliutų mokesčių skaičiuoklė ir portfelio sekimo priemonė, kurią naudoja daugiau nei 500,000 2018 investuotojų visame pasaulyje. XNUMX m. įkurta platforma automatizuoja visą kriptovaliutų mokesčių ataskaitų teikimo procesą.

Ar galiu naudoti platformą mokesčiams apskaičiuoti nuo Coinrule?

Taip! Dėl mūsų partnerystės Coinrule vartotojai gali naudoti „CoinLedger“, kad sukurtų nemokamas mokesčių ataskaitas 2023 metams. 

Turiu tūkstančius sandorių, ar „CoinLedger“ vis tiek gali nemokamai tvarkyti mano mokesčių ataskaitas?

Taip! „CoinLedger“ turi galimybę palaikyti vartotojus su šimtais tūkstančių sandorių. Mokesčių ataskaitos už 2023 metus yra nemokamos Coinrule vartotojų.