Kripto automatizuota prekyba

Profesionalų pamokos

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

Kartą prekiautojas iš didelio Forex prekybos stalo paaiškino savo pagrindinę prekybos kasdienybę.

Savo dieną jis pradėjo pateikdamas didelį užsakymą, kad patikrintų artimiausią kainų atsparumą, laukdamas, kol rinka sureaguos. Jei rinka pajudėjo jo prekybos kryptimi, jis džiaugėsi gražiu pelnu. Kita vertus, jei pasipriešinimas pasirodytų tvirtas, jis būtų uždaręs ankstesnį sandorį su nedideliu nuostoliu ir atidaręs naują dvigubai didesnį sandorį kita kryptimi. Galiausiai pelnas galėjo būti ir didesnis.

Nesvarbu, kokia turto klase prekiaujate, Pagrindiniai paklausos ir pasiūlos principai visada yra pagrindiniai rodikliai, leidžiantys suprasti, kur toliau krypsta tendencija.

Žvelgiant į Bitcoin diagramą, tai puikiai tinka. Kaina juda santykinai žemai nepastovumas jau daugiau nei viena savaite. Judesiai gali atrodyti atsitiktiniai, tačiau atidžiau pažvelgus jie turi daug prasmės. Kaina linkusi konsoliduotis į siaurus intervalus, kurie dažnai tikrinami. Atsiradus ir nepavykus, tai yra signalas, kad jis greičiausiai pasisuks priešinga kryptimi.

Kai suskirstysite kainos veiksmą į blokus, bus lengviau suprasti, kaip tai padaryti pasiūla ir paklausa platina.

Atminkite, kad kaina ilgainiui persekioja likvidumą, todėl vadovaukitės likvidumo sričių kryptimi ir atitinkamai planuokite savo rizikos valdymą.

Prekyba tokiomis nestabiliomis rinkos sąlygomis gali kelti įtampą ir varginantį. Geros naujienos yra tai, kad automatizuota prekyba gali pridėti daugiau vertės jūsų portfeliui, ypač šiais laikais.