Kripto automatizuota prekyba

Paskutinis bus pirmas

Galbūt jūs naudojatės kriptovaliuta pakankamai ilgai, kad prisimintumėte laikus, kai Litecoin buvo vadinamas „kriptovaliutų sidabru“. Na, galbūt laikas atnaujinti šį palyginimą.

Nors tikroji fizinio sidabro vertė yra neabejotina, rinka jau seniai nepastebėjo šio tauriojo metalo. Laikoma gerokai prastesnė už auksą, investuotojai ir prekybininkai į jį nekreipia daug dėmesio maždaug septynerius metus.

Netikėtai 2020 m. kaina iš apačios į viršų šoktelėjo per 150%. Kriptografijos pasaulyje galite pamatyti panašų modelį, kai žiūrite į „Litecoin“, įkainotą BTC terminais. Moneta niekada neatsigavo iš 2018 m. meškų rinkos ir liko tvirtai įstrigusi staigioje nuosmukio tendencijoje.

Tačiau atrodo, kad rinka pagaliau atkreipė dėmesį į Litecoin, atnaujindama kainų veiksmą. Pažymėtina, kad nors yra šimtai kriptovaliutų, kurios galėtų patekti į „shitcoin“ kategoriją, „Litecoin“ yra viena iš seniausių vietinių blokų grandinių, kuri nuo pat įkūrimo veikė efektyviai ir be jokių įsilaužimų ar problemų.

Be to, moneta yra plačiai prieinama beveik visose kriptovaliutų platformose ar biržose, todėl ji turi vieną iš plačiausių vartotojų bazių tarp visų kriptovaliutų. Ar tai raginimas skubėti pirkti Litecoin? Nebūtinai.

Čia yra du pagrindiniai patiekalai. Pirma, perkant kažką, kas istoriškai atrodo „pigi“, gali būti sudarytos geriausios galimybės ilgalaikėje perspektyvoje. Ypač jei tai, ką perkate, laikui bėgant pasirodė esąs tvirtas ir patikimas.

Antra, Litecoin taip pat galite matyti kaip rinkos rizikos apetito pavyzdį. Kai kiekviena moneta ir taip smarkiai pabrango, kai kuriais atvejais, neparemiant kur kas daugiau nei virusiniu memu, prasminga daugiau kapitalo skirti monetoms, turinčioms didesnį potencialą. Kita vertus, dinozaurų monetos dažniausiai sulaukia traukos paskutiniuose bulių rinkos etapuose, o tai gali sustiprinti pasitraukimo strategijos planavimo ar pelno gavimo poreikį.