Kripto automatizuota prekyba

Laikykite liniją

Pasakykite, ką norite apie kriptovaliutų rinką, bet kai tik manote, kad tai išsiaiškinote, ji išskirs kreivę, kad išlaikytų jūsų pirštus. Prieš kiek daugiau nei savaitę įvykęs „Bitcoin“ proveržis atrodė tarsi atsidūręs – po 2 savaičių konsolidavimo jis pagaliau pasiekė naujas aukštumas. 

Tačiau iš ten, žiūrint į dienos grafikus, atrodo, kad kriptovaliutų karaliui pritrūksta jėgos. Dar svarbiau yra tai, kad yra ir kitų išsekimo požymių, o RSI skirtumai per pastarąsias 2 savaites išsivystė, nepaisant jau minėto naujo visų laikų rekordo. Ir dabar netgi atrodo, kad jis yra mažesnis už preliminarų palaikymą, kuris yra maždaug 62,000 XNUMX USD. 

Savaitės diagramoje BTC taip pat neteikia paguodos. Šios savaitės žvakė labai ryžtingai pajudėjo žemyn ir dar liko kelios savaitės dienos. RSI buvo pasiekęs aukščiausią tašką prieš kurį laiką, net ir šiuo ilgesniu laikotarpiu, ir prekybininkai priversti savęs klausti, ar buliai pagaliau nepavargsta kol kas bėgti. 

Nepaisant viso to, dienos pabaigoje tai yra Bitcoin bendroje bulių rinkoje. Atrodo, kad net tradicinės finansų rinkos siautėja. Rizikos kapitalo ir privataus kapitalo vertinimai eina per stogą – atrodo, kad niekas nebenori laikyti fiat. Kriptografijos srityje atsitraukimai buvo dideli ir gausūs, bet taip pat ir mitingai. Kai vieni mato galimybę trumpinti, kiti – galimybę nusipirkti panardinimą. Ir tai atneša mums šiandienos klausimą – ar išliks dabartinis lygis?

Nors atrodo, kad iš čia yra vietos staigiam kritimui, tai visi ereliai nuolat mato. Taigi galbūt atvirų ilgų laikymosi laikymasis gali turėti didelių pelno. Jie sako, kad rinkoms patinka nusileisti žemyn, kai laive yra kuo daugiau žmonių, ir kilti aukštyn, kai laive yra mažai žmonių. Jei tai tiesa, ši praėjusi savaitė išjudino daugelį naujųjų bandytojų ir galbūt ruošiasi įspūdingam bulių bėgimui.