Kripto automatizuota prekyba

Nekęsk to arba mylėk tai

Bitcoin / JAV doleris (COINBASE: BTCUSD) Altcoins

Ar pirkote panardinimą? Jei taip, kieno panirimas?

Altcoins stipriai atšoko nuo praėjusios savaitės žemumų, su Bitcoin atrodo daug silpnesnis ir nežinomas, kuria kryptimi pasirinkti. Tai atitinka mūsų neseniai paskelbtą tezę. Mes apibūdinome, kaip Bitcoin kurį laiką galėtų prekiauti į šoną, suteikdama rinkai dar vieną galimybę kitam mini sezonui.

Diagramoje Bitcoin kaina (aukščiau) lyginama lygiagrečiai su visa kriptovaliutų rinkos kapitalizacija (išskyrus Bitcoin ) padalintas iš BTC rinkos ribos

Tai gana aiškiai rodo, kad rinka yra žemesnė ir viršija jos rezultatus Bitcoin .

Žvelgiant į diagramą, atrodo, kad „Altcoins“ laikėsi gana tvirtai, atsižvelgiant į „Bitcoin“ nuosmukį ir galiausiai kapituliavo tik tada, kai rinka nepastovumas pasiekė ekstremalų lygį. Po to, kai buvo sukurtas (vietinis) dugnas, prekybininkai ir investuotojai puolė supirkti monetas, kurias buvo priversti parduoti vos prieš kelias dienas. Patyrę rinkos dalyviai galėjo atpirkti mažesne kaina, kiti, deja, didesne kaina.

Tai yra tipiškas turto perskirstymas šiais atvejais – nuo ​​tų, kurie paniškai parduoda, iki tų, kurie kantriai laukia, kol nusipirks panardinimus. Nekentėk arba mylėk – tokia yra rinka.

Kas toliau? Nepaisant to aštrus atšokusį atšokimą, Altcoins nesugebėjo atgauti staigios pakilimo tendencijos. Jais prekiaujama jau kelias savaites. Jei tai neįvyks greitai, jų pagreitis gali pablogėti. Tuo atveju, tai galėtų būti proga sugrįžti į Bitcoin , suteikdamas reikiamą degalų kiekį, kad kartą ir visiems laikams sulaužytų 60,000 XNUMX USD pasipriešinimą.