Pasyvių pajamų kriptovaliuta
Kripto automatizuota prekyba

Uždirbti pasyvias pajamas kriptovaliutomis

Kiekvienas turėtų žinoti, kaip panaudoti savo pinigus, o pasyvios pajamos yra būtinos norint padidinti turtą. Kyla klausimas: kaip aš galiu užsidirbti pasyvių pajamų naudodamas kriptovaliutas?

Daugelis teigia, kad geriausias būdas užsidirbti pasyvių pajamų yra įsigyti nekilnojamąjį turtą ir jį išnuomoti. Kiti pasiūlymai būtų investuoti į akcijas, kurios jums moka dividendus. Šios strategijos gali būti naudingos daugeliui, bet taip pat gali atrodyti sudėtingos, reikalaujant didelio kapitalo investicijoms arba priversti jus naudotis vertybinių popierių brokeriais.

Pajamų uždirbimas per statymą

„Blockchain“ technologija leidžia paprastiems žmonėms įvairiais būdais užsidirbti pasyvių pajamų. Kas daro tai įmanoma? Staking!

Staking reiškia užrakinti savo kriptovaliutą konkrečioje piniginėje ir už tai gauti atlygį, panašiai kaip turint taupomąją sąskaitą. Skirtumas tas, kad pinigai nepalieka jūsų sąskaitos, daugelis biržų ar piniginių siūlo šią paslaugą jums neatsisakant kriptovaliutos. Jis užrakintas jūsų piniginėje, prie kurios turite prieigą tik jūs. 

Kalbant apie technologinę pusę, statymas yra sistema, leidžianti Blockchain dalyviams patvirtinti sandorius. Panašiai kaip „Proof of Work“ konsensuso sistemos, geriausiai žinomos iš kompiuterių, „gavančios“ Bitcoin, „Proof of Stake“ (PoS) leidžia vartotojams padėti rasti sutarimą dėl būsenos, pvz., dėl bendro visų monetų likučio sistemoje Blockchain.

Užuot naudojęs vertingą kompiuterio galią, vartotojas įdeda savo monetas, todėl per savo „statą“ įneša į žaidimą, kurį atitinkamų blokų grandinių algoritmai, pagrįsti PoS sistemomis, naudoja konsensusui rasti. Kaip Bitcoin kalnakasiai gauna atlygį Bitcoins už naujų blokų patvirtinimą grandinėje, PoS „Stakers“ gauna atlygį tiesiog laikant tam tikrą kiekį monetų. Geri „PoS Blockchains“ pavyzdžiai yra „EOS“, „Tezos“, „Neo“, „Zilliqa“ ir netrukus taip pat „Ethereum“, nes jie pereina prie „Eth 2.0“.

Lengviausias būdas statyti

Galite įmesti monetas keliose svetainėse ir biržose. Daugeliu atvejų monetas galėsite įmesti tiesiai iš savo kriptovaliutų piniginės. Arba daugelis biržų savo vartotojams siūlo investavimo paslaugas. Naudodami „Binance Staking“ galite uždirbti atlygį paprastu būdu, tereikia laikyti savo monetas biržoje. Stakingas biržose turi savo privalumų, galite kaupti ir statyti statymus vienu metu be papildomų operacijų, jums nereikia pereiti per DeFi programą ir susikurti atskirą sąskaitą, kad galėtumėte statyti, tai galite tiesiog padaryti savo biržoje.

Ne visos biržos siūlo šią funkciją, tačiau biržos, pvz Binansas ir „Okex“ daryti. Šis sąrašas pristato monetas, kurias galite lengvai pastatyti „Binance“.

Kiekviena moneta gali suteikti jums skirtingą atlygį už statymą, tai daugiausia priklauso nuo paties projekto ir atlygio, kurį jie skiria mainais už statymą. Procesas yra gana lengvas, bet Coinrule daro tai dar lengviau!

Staking With Coinrule

Yra daugybė taisyklių, kurios gali padėti kaupti monetas, kurias galima įmesti. Tai daugiausia apima įprastų taisyklių ir teorijų taikymą monetoms, kurios gali būti sumokėtos už pasyvias pajamas. 

Pagrindinis tikslas, kurį turėtumėte turėti bandydami užsidirbti pasyvių pajamų naudodamiesi kriptovaliutomis, yra padidinti turimų monetų, kurias galima įmesti, skaičių. Norėdami tai padaryti, galite nusipirkti daugiau monetų arba paleisti taisykles Coinrule kurios leidžia kaupti monetas kritimų metu. 

Kaupkite kriptovaliutą su Coinrule

Toliau nurodyta taisyklė bando kaupti „Kyber Network“ (KNC) kritimo metu. Ši koncepcija yra ta, kad nukritus monetos kainai, galite pasinaudoti taisyklėmis, pagal kurias ją parduodama, kad atpirktumėte ją žemesniu lygiu. Šia strategija siekiama padidinti žetonų skaičių.

Siekiant išvengti ankstyvo tendencijos apsisukimo, antroji strategijos dalis atperka monetas, nepaisant to, ar kaina didėja, ar mažėja pagal nustatytas ribas. Dvi sąlygos po operatoriaus „Ir tada“ iš esmės veikia kaip pelno paėmimas ir prekybos nuostolių sustabdymas.

Šiuo metodu bandoma sukaupti KNC, siekiant sumažinti riziką ir toliau didinti portfelio vertę. 

Didėjant jūsų turimų KNC dydžiui, didėja ir gaunamas atlygis. Tačiau svarbu nepamiršti, kad statant monetas reikia turėti biržoje ir jų nejudinti. Taigi, pravartu vykdyti šią konkrečią taisyklę tik su savo KNC lėšų dalimi, kad ir toliau gautumėte atlygį už kitas monetas. Kaip matote toliau, diagramoje nurodomi laiko momentai, kuriais taisyklė vykdys sandorius, tiek pirkti, tiek parduoti, kad pasinaudotų kainų kritimo pranašumais ir padidintų jūsų turimą konkrečią monetą.

Ką daryti, jei dar neturite jokios kriptovaliutos?

Jei neturite sukrautų monetų, kitas būdas yra įsigyti kriptovaliutų ir jas kaupti laikui bėgant. Veiksmingiausias būdas tai padaryti būtų naudoti Dolerio išlaidų vidurkio (DCA) metodas. DCA reiškia, kad reguliariai perkate nedidelius kriptovaliutų kiekius, kai kainų pokyčiai jūsų neveikia, nes bet koks kainų kilimas ar kritimas ilgainiui panaikins vienas kitą. Be to, už monetos laikymą gausite paskatų, kurios padidės, kai didėja jūsų turima suma.

Štai pavyzdys, kaip galite pakeisti laiką ir sumą, kad atitiktų jūsų poreikius.

Galų gale, nepaisant to, kokį metodą naudojate, pasyvių pajamų uždirbimas naudojant kriptovaliutas gali padidinti jūsų turto vertę šiais laikais. Tai, kad pinigai dirbs jums, yra pirmasis žingsnis siekiant padidinti jūsų turtą, o kriptovaliutos tai palengvino unikaliu būdu.

ATSISAKYMAS

Nesu analitikas ar investicijų patarėjas, ir niekas šiame straipsnyje nėra patarimas investuoti. Viskas, ką čia pateikiu, yra tik orientavimo, informacinio ir švietimo tikslais. Visa mano įraše esanti informacija turėtų būti nepriklausomai patikrinta ir patvirtinta. Negaliu būti laikomas atsakingu už jokius nuostolius ar žalą, padarytą remiantis tokia informacija. Atkreipkite dėmesį į riziką, susijusią su prekyba kriptovaliutomis.