pasyvios pajamos iš okb
Kripto automatizuota prekyba

Uždirbkite pasyvių pajamų iš OKB žetonų naudodami Coinrule

Kas yra OKB?

OKB yra „OK Blockchain Foundation“ sukurtas ir priimtas naudingumo prieigos raktas OKEx. Tai ERC-20 žetonas, šiuo metu 33-as pagal dydį pagal rinkos kapitalą pagal Coinmarketcap ir juo daugiausia prekiaujama OKEx biržoje. OKB apimtys viršija 100 milijonų USD kasdien, kai kurios iš labiausiai paplitusių prekybos porų yra USDT, BTC ir ETH. 40 skirtingų biržų jau nurodo OKB, įskaitant BitMax, BKex ir Coinall.

Įdomu tai, kad OKEx suteikia daugybę specialių funkcijų, skirtų OKB turėtojams, pavyzdžiui, prekybos mokesčių nuolaidas.

Kas yra „OKEx“?

OKEx yra pirmaujanti kriptovaliutų birža, teikianti daugybę žetonų ir ateities sandorių prekybos porų. Tai trečia pagal dydį birža, kasdien prekiaujanti maždaug 3 mlrd. USD. Birža naudoja blockchain technologiją, kad teiktų pažangias finansines paslaugas prekybininkams visame pasaulyje. Tarp daugelio „OKEx“ teikiamų funkcijų įdomiausios yra klientų tarpusavio prekybos funkcija, tiesioginė maržos prekyba ir indekso stebėjimo parinktys.

Kaip gali Coinrule vartotojams naudinga OKB?

„OKEx“ pristato naują OKB funkciją, bendradarbiaudama su Coinrule. Kaip Coinrule vartotojui, įsigiję OKB ir laikydami jį 30 dienų gausite 1.67% palūkanų. (20% metinės palūkanų normos)

Kaip tai veikia? 

  1. Jūs turite būti a Coinrule Vartotojas. Jei dar nesi toks, ko lauki? Spustelėkite čia užsiregistruoti!
  2. Kad atitiktumėte reikalavimus, turite atlikti KYC 2 lygio patvirtinimą OKEx ir neturėti OKB per pastarąsias 30 dienų. 
  3. Pirkite OKB ir palaikykite 30 dienų.
  4. Galiausiai nereikia jokių papildomų veiksmų, nes a Coinrule vartotojui palūkanos skaičiuojamos automatiškai po 30 dienų.

Sąlygos

  • Minimali tinkama suma yra 20 OKB.
  • Didžiausia tinkama suma yra 100 OKB.
  • Kiekvienam vartotojui šioje veikloje leidžiama dalyvauti vieną kartą.
  • OKB turite laikyti saugioje OKEx piniginėje.
  • OKEx paskirstys išmoką kas mėnesį.

Kaip tai padaryti su Coinrule? 

  1. Eiti į OKEx.
  2. Jei jau turite paskyrą biržoje, būtinai užpildykite KYC 2 lygio patvirtinimą. Jei ne, susikurkite paskyrą ir užbaikite KYC 2 lygio patikrą.
  3. Susiekite savo OKEx paskyrą su Coinrule, rasite instrukcijas, kaip tai padaryti čia. 
  4. Veiksmingas būdas pradėti pirkti OKB per Coinrule būtų nustatyti kaupimo taisyklę. Žemiau rasite įvairių tipų taisyklių pavyzdžių.

Laiku pagrįstas OKB dolerio išlaidų vidurkis

OKB dolerio išlaidų vidurkis
Periodiškai pirkite tam tikrą monetų kiekį

OKB kainos vidurkis doleriais

OKB dolerio išlaidų vidurkis
Pirkite monetas tik tada, kai taikomos tam tikros kainos sąlygos

Priminimas: jei nustatote tokią taisyklę kaip aukščiau, nepamirškite apibrėžti, kaip dažnai norite vykdyti pirkimo pavedimą, kad išvengtumėte per didelės prekybos!

Rasti daugiau informacija apie dolerio išlaidų vidurkį čia.

Pasyvios pajamos iš OKB

Dollar-Cost Averaging arba DCA yra įprasta ilgalaikė strategija, kurią sudaro tam tikro monetos kiekio pirkimas ilgesniam laikotarpiui, nesijaudinant dėl ​​trumpalaikio kainų nepastovumo. Tai yra gana konservatyvus investavimo metodas, orientuotas į bendrą vaizdą ir ilgalaikę galimą grąžą.

Dėka CoinruleBendradarbiaujant su OKEx, galite pridėti papildomą pasyvią savo OKB akcijų grąžą!

Registracija įjungta Coinrule ir pradėkite uždirbti pasyvių pajamų iš savo OKB monetų dabar!