Coinrule Bitget ateities sandoriai
Kripto automatizuota prekyba

„Bitget Futures“ gyvai Coinrule

Bitget ateities sandoriai dabar galima Coinrule!

Ši nauja birža yra svarbus žingsnis mūsų kelionėje, siekiant suteikti jums dinamiškiausią ir visapusiškiausią prekybos patirtį.

Norėdami pradėti prekiauti su Bitget Futures, vadovaukitės šie žingsniai prie jo prijungti Coinrule.

Taip pat nepamirškite patikrinti Coinrule & Bitget Kalėdų kampanija. Tai jūsų galimybė pasidalinti įspūdingu $20,000 10 priziniu fondu ir gauti XNUMX% nuolaidą ateities sandorių prekybos mokesčiams!

Kodėl „Bitget Futures“?

„Bitget Futures“ išsiskiria kriptovaliutų prekybos pasaulyje. Žinomas dėl patogios vartotojo sąsajos ir pažangių funkcijų, jis siūlo daugybę privalumų tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems prekybininkams. Integruojant Bitget Futures į Coinrule, mes atveriame savo vartotojams naujas galimybes diversifikuoti savo prekybos strategijas ir maksimaliai padidinti galimą pelną.

Apie „Bitget“

Už Bitget yra grupė ankstyvųjų naudotojų, kurie tiki „blockchain“ pagrindu sukurta ateitimi. Nuo 2018 m. jie sukūrė biržą, pasiryžusią padėti vartotojams prekiauti išmaniau, teikdami saugią, vieno langelio principą investavimo į kriptovaliutus sprendimus.

Ką tai reiškia jums

  1. Patobulintos prekybos strategijos: Su „Bitget Futures“ įjungta Coinrule, dabar su svertu galite įgyvendinti sudėtingesnes ir įvairesnes prekybos strategijas. Nesvarbu, ar jus domina ilgalaikės investicijos, ar trumpalaikės spekuliacijos, jums reikalingos priemonės yra po ranka.
  2. Padidėjęs patekimas į rinką: Bitget Futures suteikia prieigą prie įvairių ateities sandorių. Tai reiškia, kad dabar galite prekiauti įvairesniu aktyvu, dar labiau diversifikuodami savo portfelį.
  3. Išplėstinis rizikos valdymas: Integracija leidžia panaudoti sudėtingus „Bitget Futures“ rizikos valdymo įrankius. Šios priemonės leis jums geriau apsaugoti savo investicijas, ypač nepastoviomis rinkos sąlygomis.

Žvilgsnis į ateitį

Mes nuolat dirbame, kad pridėtume daugiau funkcijų ir integracijų, kad pagerintume jūsų prekybos patirtį Coinrule sklandžiai ir pelningai.

Sukurkite savo strategiją Coinrule šiandien su Bitget Futures!

Happy Trading!