Išplėstiniai Hitbtc indikatoriai
Kripto automatizuota prekyba

Automatizuota prekyba Hitbtc – išplėstiniai rodikliai dabar pasiekiami Coinrule

Džiaugiamės galėdami tai pranešti automatizuota prekyba HitBTC dabar yra galingesnis su įjungtais techniniais rodikliais Coinrule.

Išplėstiniai rodikliai leidžia sukurti taisykles, prisitaikančias prie rinkos sąlygų trečioje aukščiausioje biržoje pagal turimas prekybos poras. „HitBTC“ palaiko daugiau nei 900 kriptovaliutų išteklių leis jums vykdyti kai kurias geriausiai veikiančias taisykles dėl daugybės monetų visoje rinkoje. 

„HitBTC“ yra viena iš labiausiai nusistovėjusių, saugiausių ir novatoriškiausių kriptovaliutų mainų su pažangia API integracija, užtikrinančia itin greitą vykdymą. Jie nuolat prideda naujų žetonų, suteikdami jums neribotas galimybes padidinti grąžą.

Naujos prekybos strategijos

Kartu su pažangiomis strategijomis, naudojančiomis techninius rodiklius, galimybės yra neribotos. 
Dabar galite sukurti automatizuotas prekybos strategijas „HitBTC“. slenkamasis vidurkis ir Santykinio stiprumo indeksas.

Tokios strategijos, kaip toliau pateikta, apima galingus techninius rodiklius Coinrule„Bet kokios monetos“ funkcija veikia su daugiau nei 900 monetų. Atraskite didžiules galimybes pasinerti į rinką!

automatizuoti prekybą HitBTC
Išplėstiniai „HitBTC“ indikatoriai, norėdami nusipirkti kritimų

Sukurkite savo taisyklę naudodami Coinruleuniversalioje taisyklių redagavimo priemonėje arba naršykite mūsų našiausias strategijas šablonų biblioteka . Sužinokite daugiau apie daugybę prekybos idėjų ir išteklių mūsų išsamiame Žinių bazė

Techniniai rodikliai leidžia vartotojams visame pasaulyje pagerinti automatizuotą HitBTC prekybą ir valdyti savo portfelį be streso!

Kas yra Coinrule

Coinrule yra patogiausias išmanusis asistentas, leidžiantis sukurti prekybos taisykles mėgstamose biržose. Tai yra „jei-tai-tai-tai“ kriptovaliutoms. Vykdykite savo prekybos planą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, o ne sėdėkite valandas prieš diagramas.

„Crypto Bull Market“ dabar kiekvieną dieną siūlo daugybę galimybių. Norint juos sugauti bet kuriuo metu, jums reikės tinkamų įrankių ir geriausių kriptovaliutų prekybos strategijų.

Sukurkite savo automatizuotą strategiją dabar!