Kripto automatizuota prekyba

Grupės dabar tiesiogiai transliuojamos Coinrule!

Nesvarbu, ar prekiaujate kriptovaliutų dieną, ar turite ilgalaikį požiūrį, perkelkite savo strategiją į kitą lygį Coinrule's Bundles!

CoinruleNaujausias produkto atnaujinimas leidžia vartotojams programuoti savo taisykles, kad jos veiktų tik su tam tikrais monetų paketais, neįtraukiant visų kitų monetų rinkoje. Vartotojai gali pasirinkti sukurti savo paketą arba naudoti bet kurį iš mūsų kuruojamų Coinrule ryšuliai.

Taigi, kokie paketai yra prieinami?

Turime penkis galimus naudoti paketus, kurių netrukus bus pridėta:

DeFi- Šiame rinkinyje jūsų taisyklė bus skirta tik prekybai monetomis, kurios yra susijusios su decentralizuotu finansavimu. DeFi orientuojasi į 100 trilijonų dolerių pramonę ir yra didžiausias kriptovaliutų naudojimo atvejis. 

10 geriausių rinkos ribą – Šis rinkinys leis jūsų taisyklėje prekiauti tik 10 didžiausių rinkos kapitalizacijos monetų. Šios monetos turėtų turėti didelį kiekį ir likvidumą, o tai reiškia, kad jos gali gerai veikti naudojant limitinius pavedimus. Į šį rinkinį neįeina stabilios monetos, kurios patenka į Top 10.

PoS Layer 1s- Šiame rinkinyje ypač yra monetų, kurios yra 1 sluoksnio ir naudoja konsensuso mechanizmą. Įrodinėjimas įkalindamas tinklą apsaugo tinklą per tikrintojus, įmetus monetas, ir, palyginti su įrodymu, yra efektyvesnis energijos suvartojimui. Didėjant ESG atitikčiai, šios monetos populiarėja, todėl ši tendencija išliks.

NFT- Šis monetų rinkinys grindžiamas su NFT susijusiomis monetomis. Kai NFT isterija sugrįžta, kai NFT priėmimas didėja, reikia naudoti šį paketą! Ankstesnėje meškų rinkoje NFT taip pat buvo vieni iš labiausiai nukentėjusių, todėl jie galėjo būti trumpalaikiai.

Žaidimai Šis rinkinys leidžia taisyklei prekiauti tik su lošimu susijusiomis monetomis. Žaidimai yra neabejotinai viena iš akivaizdžiausių pramonės šakų, skatinančių padidinti nuosavybę, kurią teikia NFT ir „blockchain“. Ar daugybė žaidėjų stos į kriptovaliutų žaidimų traukinį? 

Bet kas, jei man nepatinka nė vienas iš šių rinkinių?

Vartotojai gali sukurti savo pagal užsakymą pagamintus paketus, kuriais prekiauja. Pasirinkdami monetas taisyklių rengyklės puslapyje, tiesiog pridėkite visas monetas, kurias norite pridėti prie rinkinio, tada spustelėkite „Sukurti rinkinį“:

Taigi, kam gali būti naudojami paketai?

Paketai gali leisti patobulinti taisykles, kad galėtumėte naudoti tik tas monetas, kurios atitinka jūsų strategiją. Įsivaizduokite, kad labai vertinate NFT ateitį. Galite sukurti robotą, kuris perka bet kurią NFT paketo monetą, kurios kaina per pastarąsias 5 valandas sumažėjo 24 %. Galite naudoti šią specifikaciją, kad jūsų taisyklė nepirktų viršūnių ir automatiškai kauptų monetas NFT erdvėje ir laikytų jas ilgą laiką:

Panašiai, jei jums nepatinka jūsų taisyklės, prekiaujant su lošimų monetomis, galite tiesiog naudoti operatorių DO NOT ir nurodyti taisykles, kad nepirktumėte jokių monetų, esančių žaidimų rinkinyje:

Su paketais tikrai yra daugybė galimybių. Nekantraujame, ką sukursite.

Tikimės, kad jums patiks nauja funkcija. Sėkmingos prekybos!