Coinrule steroidų svertas
Kripto automatizuota prekyba

Prekiaukite kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis protingiausiu būdu – Coinrule Paleidžia Steroidų svertą

Prekyba svertu leidžia prekiautojams statyti už būsimą kainą ir uždirbti nepriklausomai nuo kainos krypties. Ilgą laiką veikiančios biržos, tokios kaip Binance ir Kraken, įtraukė prekybą išvestinėmis finansinėmis priemonėmis į savo produktų pasiūlą. Kaip prekiauti kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis?

Coinrule dabar pradėjo Steroidų svertas, o dabar gali naudoti bet kuris prekybininkas Coinrule automatizuoti savo sverto prekybą. Prekyba svertu leidžia prekiautojams pasinaudoti didžiulėmis galimybėmis drastiškai padidinti savo kapitalą -1000 kartų ar net daugiau! Tačiau tai gali būti sudėtinga, ypač pradedantiesiems prekybininkams, kurie tik pradeda veiklą. 

Kas yra sverto prekyba?

Prekyba svertu leidžia prekiautojui atidaryti sverto poziciją, skolinantis lėšas už užstatą (vadinamąją maržą), kad nupirktų daugiau, nei jis gali su savo kapitalu. Kai kurios biržos leidžia sverto pozicijas iki 100 kartų; sverto laipsnis priklauso nuo maržos, kaip užstato pozicijos atidarymui, sumos.

Jei prekiautojas turi 1,000 USD, jis gali atidaryti įprastą Bitcoin poziciją; dėl to jis turės 0.084 BTC. Tačiau turėdamas svertą, jis dabar gali atidaryti poziciją iki 100,000 8.4 USD, maždaug 1 BTC. Jei kaina padidėtų 1,000%, prekybininko grąža būtų 10 USD, o ne XNUMX USD be sverto. 

Didėjant teigiamai pusei, didėja ir minusas; kada svertas didėja, prekiautojas prisiima didesnę riziką, nedideli kainų svyravimai gali sukelti automatinį likvidavimą. Prekybininkas greito tempo rinkoje, pavyzdžiui, kriptovaliutų rinka, reikalauja automatizuoti prekybos įrankiai prekiauti kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis.

Sverto pozicijų valdymas gali būti varginantis uždavinys, reikalaujantis nuolatinio rinkos sąlygų stebėjimo, siekiant užsitikrinti pelną ir greitai sumažinti nuostolius. Su CoinruleSteroidų sverto išmanusis asistentas, dabar galite sukurti prekybos kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis taisykles. Tai yra tokios taisyklės pavyzdys Coinrule:

Prekiaukite kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis Ethereum

On Coinrule, tokią strategiją galima nustatyti vos keliais paspaudimais ir ji veiks 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Kitas puikus metodas, kurį galite naudoti Coinrule yra atidaryti ir uždaryti pozicijas per trumpą laiką, leidžiant prekiautojams pasipelnyti iš nedidelių kainų pokyčių. Šis metodas yra Stambių frakcijų valymo. Kadangi išvestinių finansinių priemonių biržos vidutiniškai taiko nedidelį sandorio mokestį, prekyba gali būti pelningesnė. 

Skalpingo strategija veiksmingesnė mažo nepastovumo metu

Kokią naudą prekiautojai gauna iš sverto?

Visų pirma sverto naudojimo nauda yra padidinti grąžą ta pačia suma investavo kapitalas, bet reikia nepamiršti, kad tai rizikinga! Taigi yra ir kitų, dar daugiau, praktinių priežasčių naudoti finansinį svertą ir prekiauti išvestinėmis finansinėmis priemonėmis siekiant pridėtinės ilgalaikės vertės. 

Trumpalaikės kainų spekuliacijos

Prekyba svertu leidžia prekiautojui atidaryti tokias pozicijas, kurios gali gauti naudos iš aukštesnės arba neigiamos kainos. Tai reiškia, kad prekiautojas gali gauti naudos iš kainos padidėjimo arba sumažėjimo. Taigi, pasinaudojant kiekviena banga, sūpynės prekybos strategijos tampa labai pelningos

Skolintų vertybinių popierių pardavimas leidžia prekiautojui gauti naudos iš kainų kritimo nelaikant pagrindinio turto. Dėl to gaudymo galimybės ir Pasinaudojus kainų pokyčiais tampa daug greičiau

Aukščiausias rinkos likvidumas

Kriptovaliutų pozicijų įvedimas ir išėjimas gali būti brangus dėl mažo likvidumo kurios gali padidinti kainą ir tiesiogiai paveikti prekybininko pelną, ypač taikant strategijas, kuriomis siekiama pasinaudoti ribiniais kainų svyravimais. 

LINKUSDT užsakymų knygelė „Binance Future“, kurioje rodoma daugiau nei 400 0.2 LINK siūlymų / užklausų per XNUMX USD nuo rinkos kainos

Sverto rinkos skatina prekybininkus padidinti pavedimų dydį, todėl daugiau likvidumo pavedimų knygoje, sukuriant optimalias sąlygas automatiniams robotams ir rinkos formuotojams, kurie savo ruožtu prisideda prie rinkodaros gilinimo ir teigiamai veikia kainą. 

Portfelio apsidraudimas

Tokioje neapibrėžtoje rinkoje kaip kriptovaliuta labai svarbu apsisaugoti nuo nuostolių. Apsidraudimas savo pozicijomis naudojant išvestines priemones apsaugo jūsų portfelį nuo staigių kainų kritimų.

Rinkos žlugimo metu investuotojai paprastai neturi tinkamų įrankių arba neplanuoja greitai reaguoti. Atvirų pozicijų uždarymas paprastai užtruks, ypač jei investuotojas turi keletą monetų. Tačiau viena trumpoji išvestinės finansinės priemonės pozicija gali labai sumažinti bendrą nuostolį. Dėl to prekiautojo portfelio neigiamo poveikio rizika sumažėjo, nereikalaujant parduoti turimo turto. 

Pavyzdys galėtų būti prekiautojas, turintis 5,000 USD vertės diversifikuoto kriptovaliutų turto. Siekdamas apsaugoti savo portfelį neapibrėžtumo metu, jis nusprendžia investuoti į atvirkštinį finansinį produktą, parduodant trumpalaikius BTC apsikeitimo sandorius, apsisaugodamas nuo rizikos. Pelnas iš išvestinių finansinių priemonių sutarties kritimo atveju kompensuotų nuostolius, patirtus dėl rinkos žlugimo.

Prekiaukite kriptovaliutų dariniais su coinrule
Apsidraudimo pasirinkimo pavyzdys, kai kaina nukrenta žemiau pagrindinio lygio

Nors ši strategija nėra įprasta pradedantiesiems prekiautojams, labiau patyrę prekiautojai linkę tai daryti reguliariai, norėdami valdyti savo riziką. Per Steroidų svertas, Coinrule įgalina kasdienius prekybininkus labiau kontroliuoti savo turtą, nepaisant rinkos krypties. 

Valdydami riziką, naudokite steroidų svertą

Tarp profesionalių prekiautojų paplitusi praktika visuose savo sandoriuose naudoja sustabdymo nuostolius, kad apsisaugotų nuo didelių netikėtų nuostolių. Pradedantieji prekiautojai paprastai nenaudoja jų kiekvienai užimamai pozicijai. Jei jie tai daro, jie tai daro, kai jau per vėlu, o nuostoliai per dideli.

Tai galima padaryti lengvai su Coinrule, o taisyklėms, kurios apima sustabdymo nuostolius, galima sukurti daug skirtingų variantų. Naudojant Coinrule, vartotojai gali sukurti taisykles, kuriomis prekiaujama kriptovaliutų išvestinėmis priemonėmis pagal iš anksto nustatytas sąlygas. Štai pavyzdys:

Coinrule sukūrė įrankius, įgalinančius prekybininkus naudoti sverto prekybą, o vartotojai dabar gali kurti taisykles naudodami paprastą IFTTT logiką. Kai taisyklė įsigalioja, robotas patikrina sąlygos 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, leidžiančios prekiautojams maksimaliai padidinti savo grąžą nesijaudinant dėl ​​likvidavimo. Išvestinių finansinių priemonių rinkos yra idealios algoritminės prekybos rinkos dėl savo prigimties, kuri reikalauja greito sprendimų priėmimo ir greito reakcijos laiko.