Kripto automatizuota prekyba

Trick or Treat

Bitcoin / TetherUS (BINANCE: BTCUSDT)

Helovinas yra tas metų laikotarpis, kai gatvėse pilna vaiduoklių ir pabaisų. Atidžiau pažiūrėjus, tai tik vaikai, prašantys saldainių. Jei atidžiai pažvelgsite į naujausią „baisutinį“ Bitcoin kritimą, pamatysite daug Uparty elementai taip pat.

Kaip ir tikėtasi, rinka ieškojo pakartotinio pirmojo testo atraminė sritis . Pakartotinio bandymo metu kainos poslinkio dydis yra svarbus! Šią savaitę Bitcoin nukrito žemiau psichologinio 60,000 XNUMX USD lygio, kad surastų kitą atramą tiesiai virš ankstesnės konsolidacijos srities.

Tada kaina vėl pakilo virš lūžio lygio. Toks kainų veiksmas reiškia tvirtą pirkėjo ir paklausos kiekį. Kita vertus, pardavėjai galėjo būti nepatenkinti tokiu menku kritimu visų laikų aukštas. Jei jiems pavyktų numušti kainą iki naujos žemiausios žemumos, tai atsirastų smarkiau, o tai leis jiems atpirkti patogesnėmis kainomis. Kova vyksta, ir tai gali sukelti 57,000 64,000–XNUMX XNUMX USD judėjimą į šoną.

O kaip Altsas? Neabejotinai jie bus tie, kuriems šis scenarijus bus naudingiausias. Altcoinų mitingas BTC kainos prasidėjo būtent nuo naujausio Bitcoin paleidimo viršaus. Kai tendencija pradėjo silpti, investuotojai ir prekybininkai sugrąžino savo Alts paskirstymą.

Kiek ilgai truks šis alternatyvus vakarėlis? Laikas pasakys. Tuo tarpu verta ir toliau stebėti Bitcoin Dominavimo diagrama, palyginti su Bitcoin kaina. Tai vienintelis geriausias rodiklis, leidžiantis optimizuoti jūsų portfelio paskirstymą ir padidinti jūsų grąžą mažesnėmis sąlygomis nepastovumas .